Μπαράζ μεταγραφών στον Απόλλωνα Τρίπολης

Μπαράζ μεταγραφών στον Απόλλωνα Τρίπολης

Ιούνιος 29, 2017 - 16:32
0 σχόλια

Ούτε μία, ούτε δύο, ούτε τρεις, αλλά εφτά μεταγραφές ανακοίνωσε ο Απόλλωνας Τρίπολης στην επίσημη σελίδα του στο facebook όπως γνωστοποίησε ο coach Χρήστος Γεννιάς που έδωσε παράλληλα και σύνθημα για την νέα χρονιά.

Αναλυτικά

Κόντρα στους καιρούς που ζούμε και στις συμπεριφορές ανθρώπων,η ομάδα στην 3η χρονιά της στο Α τοπικό ανακοινώνει την απόκτηση των: 

Βασίλη Αγγελόπουλο (πρ. ΣΔΥ Τρίπολης), Βασίλη Σωτηρόπουλο (πρ.ΣΔΥ Τρίπολης), Χρήστο Βερβαινιώτη (πρ.Αρκαδικό), Πάνο Βελέντζα (πρ.Τρίτων), Παν/τη Σταθόπουλο (πρ.Πάνας), Στάθη Κρατημενο, Παν/τη Μουτζουρούλια (Πρ.Αρκαδικό). 

Στόχος της ομάδας μας, μαζί με τους καλύτερους αθλήτες μας που επιλεξαμε και επέλεξαν να μείνουν στον Απόλλωνα Τρίπολης είναι η σκληρή δουλειά,η απόλαυση του παιχνιδιού και η διεκδίκηση της νίκης σε κάθε παιχνίδι,πάντα με σεβασμό σε όλους και όλα.Υγεία πάνω απ´όλα σε όλους , συνεχίζουμε...

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.