Μπαράζ επιθέσεων στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας

Μπαράζ επιθέσεων στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας

Σεπτέμβριος 16, 2019 - 12:10
0 σχόλια

Mπαράζ επιθέσεων από τις οποίες προκλήθηκαν υλικές ζημιές πραγματοποίησαν άγνωστοι σε υποκαταστήματα τραπεζών αλλά και σε γραφεία της ΝΔ τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Οι επιθέσεις πραγματοποιήθηκαν μέσα σε 25 λεπτά σε Άνω Γλυφάδα, Άλιμο, Κυψέλη και Βύρωνα.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, η αστυνομία προχώρησε σε 25 προσαγωγές για τις επιθέσεις - έξι στην περιοχή του Αλίμου, εννέα στη Γλυφάδα και άλλες δέκα στις περιοχές Κυψέλης και Βύρωνα.

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, αναφορικά με τις συνεχιζόμενες επιθέσεις εις βάρος των γραφείων μας, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:
 
«Για πέμπτη φορά μέσα σε λίγες μέρες, αυτή τη φορά σε Άλιμο και Γλυφάδα, τα γραφεία του κόμματός μας δέχτηκαν επίθεση από αγνώστους.
 
Είναι αυτονόητο ότι η Νέα Δημοκρατία δεν πρόκειται να φοβηθεί κανέναν και θα συνεχίσει ακόμα πιο αποφασιστικά την μάχη κατά της ανομίας ώστε το αίσθημα της ασφάλειας να εμπεδωθεί παντού».


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.