Μπαράλες: Σημασία έχει να κερδίζει η ομάδα

Μπαράλες: Σημασία έχει να κερδίζει η ομάδα

Ιανουάριος 14, 2020 - 13:26
0 σχόλια

Ο Χερόνιμο Μπαράλες ήταν ο πρωταγωνιστής στη νίκη του Αστέρα Τρίπολης επί του ΟΦΗ καθώς σημείωσε δύο γκολ από το σημείο του πέναλτι. Ο Αργεντινός φορ μίλησε στη NOVA  τόσο για την πολύ καλή παράδοση που διατηρεί κόντρα στους κρητικούς, όσο και για την απόφαση να εκτελέσει εκείνος τη 2η εσχάτη των ποινών, αντί του Μαρκ Φερνάντεθ.
 
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ

Για τη σχέση του με τον ΟΦΗ:

"Το ότι σκοράρω απέναντι στον ΟΦΗ είναι απλή σύμπτωση. Το πιο σημαντικό είναι ότι δουλέψαμε όλοι μαζί γι' αυτή τη νίκη κι αυτό είναι κάτι που με κάνει πολύ χαρούμενο".
 
Όσα πέναλτι και να εκτελούσε θα τα έβαζε; Η αυτοπεποίθηση τρέφει τον επιθετικό;

"Η αυτοπεποίθηση είναι σημαντική αλλά το πιο σημαντικό είναι να βάζεις το γκολ. Δεν έχει σημασία ποιος βάζει το γκολ, σημασία έχει να μπαίνει το γκολ και η ομάδα να κερδίζει".
 
Ήταν τόσο καλά διαβασμένος ο Αστέρας απέναντι στον ΟΦΗ και είχε αυτή την τέλεια ανασταλτική λειτουργία;

"Ξέρουμε ότι ο ΟΦΗ είναι μια μεγάλη ομάδα, δουλέψαμε όλη την εβδομάδα για το πως θα περιορίσουμε τη δημιουργία του και ξέραμε πως κάποια στιγμή θα μας δινόταν η ευκαιρία να πετύχουμε ένα γκολ, αυτό έγινε και κερδίσαμε το παιχνίδι."
 
Έχεις χάσει μόνο δύο από τα εικοσιένα πέναλτι που έχεις εκτελέσει με τον Αστέρα, σε ματς τα οποία κερδίσατε. Τί σημαίνει αυτό για σένα;

"Θυμάμαι τα δύο πέναλτι που έχασα με τον Παναιτωλικό και τον ΠΑΟΚ, ματς στα οποία κερδίσαμε."
 
Ο Μίλαν Ράσταβατς έδωσε εντόλή την τρίτη εκτέλεση να αναλάβει ο Μαρκ Φερνάντεθ. Ωστόσο δεν τον άφησες. Τί του είπες;

"Μου είπε ο Μαρκ ότι του είπε ο προπονητής να το εκτελέσει, αλλά εγώ ήμουν σίγουρος και εντάξει θα χτυπήσει κάποια άλλη φορά κι ο Μαρκ πέναλτι."
 
Πόσο άνετα νιώθει που υπάρχει ισπανόφωνη παροικία στην Τρίπολη;

"Βοηθάει πολύ αλλά και με τους Έλληνες και με όσους μιλούν αγγλικά δεν έχουμε κανένα πρόβλημα. Είμαστε μια ομομοιογενής ομάδα με συνοχή, είμαστε μια οικογένεια. Ήμουν και παλιότερα στον Αστέρα και ήξερα πως λειτουργεί αυτή η ομάδα."

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.