Μπαντιμπαγκά «Νίκη με την Μπεσίκτας για τον κόσμο μας» (video)

Μπαντιμπαγκά «Νίκη με την Μπεσίκτας για τον κόσμο μας» (video)

Νοέμβριος 07, 2014 - 00:12
0 σχόλια

Ο Ζίγκι Μπαντιμπαγκά δήλωσε πως ο Αστέρας αδίκησε τον εαυτό του γιατί με τέτοιες ομάδες δεν πρέπει να χάνεις τόσες πολλές ευκαιρίες, επίσης δήλωσε πως η ομάδα χρειάζεται τον κόσμο συνέχεια στο πλευρό της.

 

Δείτε αναλυτικά τις δηλώσεις του Μπαντιμπαγκά:

 

Για τον αγώνα με την Τότεναμ «Σίγουρα ο Αστέρας αδίκησε τον εαυτό του γιατί όταν χάνεις τόσες πολλές ευκαιρίες με μια τόσο μεγάλη ομάδα το πληρώνεις τις μετρητοίς. Στο δεύτερο ημίχρονο τα δώσαμε όλα για την ομάδα και τον κόσμο και ελπίζουμε να κάνουμε το ίδιο και στα επόμενα παιχνίδια».

 

Για τον αγώνα με την Μπεσίκτας «Θα τα δώσουμε όλα για να κερδίσουμε την Μπεσίκτας γιατί θέλουμε να περάσουμε στην επόμενη φάση και θέλουμε να κάνουμε όλον τον κόσμο του Αστέρα χαρούμενο».

 

Για τον κόσμο «Ευχαριστούμε τον κόσμο του Αστέρα και τους θέλουμε συνέχεια στο πλευρό μας. Θέλουμε να γεμίσουν το γήπεδο με την Μπεσίκτας που είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι. Θα τα δώσουμε όλα για να τους κάνουμε περήφανους.

 

Για το αν είναι έτοιμος για ολόκληρο παιχνίδι «Είμαι έτοιμος για να παίξω 90 λεπτά, όμως σήμερα ο προπονητής έκανε κάποιες επιλογές τις οποίες πρέπει να σεβόμαστε. Εγώ είμαι έτοιμος και θα δώσω το 100% για την ομάδα».  

Ακολουθεί βίντεο

 

Ειδήσεις: 
Video: 

Arcadia Portal.gr Ζίγκι Μπαντιμπανγκά: Νίκη με την Μπεσίκτας για τον κόσμο μας


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.