Μπάνιο στο Παράλιο Άστρος... όπως τη δεκαετία του '80 λόγω κορωνοϊού (pics)

Μπάνιο στο Παράλιο Άστρος... όπως τη δεκαετία του '80 λόγω κορωνοϊού (pics)

Μάιος 16, 2020 - 21:01
1 σχόλια

Αυτό το πραγματικά ζεστό Σάββατο, με τη θερμή εισβολή από την Αφρική που έφερε κύμα καύσωνα και στη χώρα μας με πολύ υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες, κάτοικοι της Βόρειας Κυνουρίας και των γύρω περιοχών αναζήτησαν λίγη δροσιά πλάι στο κύμα

Με ομπρέλες και ψυγειάκια να παγώνουν τα ποτά και με σάντουιτς από το σπίτι, οι επισκέπτες του Παραλίου Άστρους για πρώτη φορά ύστερα από πολλά χρόνια έκαναν το μπάνιο τους σε συνθήκες δεκαετίας '80, τότε που δεν υπήρχαν οργανωμένες πλαζ και οι παρέες έστηναν τις ομπρέλες τους και προετοίμαζαν όλα τα χρειαζούμενα από το σπίτι για την εκδρομή στην παραλία εξαιτίας των απαγορεύσεων που ισχύουν ακόμα λόγω κορωνοϊού.

Για κάποιους, οι συνθήκες είναι πρωτόγνωρες ίσως, αφού το 1980 δεν υπήρχαν ούτε ως ιδέα. Χωρίς μουσική να παίζει στις καντίνες, χωρίς σέρβις και με τήρηση αποστάσεων πάντως οι παρέες χάρηκαν την ημέρα.

Επισκεψιμότητα αναμένεται και αύριο στις παραλίες της Βόρειας Κυνουρίας καθώς ο υδράργυρος δεν θα υποχωρήσει.

 

astrosnews.gr

 

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Θα ήταν ευχάριστο φεύγοντας οι λουόμενοι να μαζεύουν τα σκουπίδια τους ,το Σαββατοκύριακο ήταν αποκαρδιωτικό.Ευχομαστε καλό και καθαρό καλοκαίρι οι συνλουομενοι πολίτες των ακτών.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.