«Μπαμ» με Δήμο η ΑΕΚ Τρίπολης

«Μπαμ» με Δήμο η ΑΕΚ Τρίπολης

Αύγουστος 12, 2018 - 21:31
0 σχόλια

Η ΑΕΚ Τρίπολης συνεχίζει την ενίσχυση του ρόστερ της και παράλληλα τις μεταγραφικές της εκπλήξεις καθώς ήρθε σε συμφωνία για την νέα αγωνιστική χρονιά με τον Δημοσθένη Δήμο.

Το κιτρινόμαυρο πρότζεκτ έπεισε τον πρώην αρχηγό του Παναρκαδικού να πει το μεγάλο "ναι" και έπειτα από ένα χρόνο απουσίας του από τους αγωνιστικούς χώρους να επιστρέψει στην ενεργό δράση και τα Αρκαδικά γήπεδα για λογαριασμό του δικέφαλου της Τρίπολης.

Ο Δημοσθένης Δήμος για σειρά ετών ήταν ο αρχηγός του Παναρκαδικού και εκ των ηγετών της μεσαίας του γραμμής έχοντας διαγράψει σπουδαία και συνάμα πολυετή καριέρα στις Εθνικές κατηγορίες.

Μετά τους Κώστα Κολιόπουλο, Γιώργο Αρδάμη, Φίλιππο Σαλαπάτα, Ιάσωνα Κοκκινάκο ο Δημοσθένης Δήμος συμπληρώνει μια πεντάδα πολύ δυνατών μεταγραφών από την ΑΕΚ Τρίπολης ενώ στα υπόψιν είναι και η επιστροφή του Βασίλη Ανδριανού μετά το τέλος του δανεισμού του.

Η έκδοση αυτή της ομάδας έτσι όπως διαμορφώνεται το ρόστερ της συνδιάζει ταλέντο νιάτα και πλέον εμπειρία και υπό τις οδηγίες του Κώστα Καλογιαννίδη αναμένεται να αποτελέσει ένα από τα πιο ανταγωνιστικά σύνολα της Α' Αρκαδίας γεμάτο πολλές φιλοδοξίες.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.