«Μπαλοθιά» πρόκρισης... Εργοτέλης - Αστέρας 0-1

«Μπαλοθιά» πρόκρισης... Εργοτέλης - Αστέρας 0-1

Φεβρουάριος 07, 2019 - 18:50
1 σχόλια

Ο Αστέρας Τρίπολης έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση του στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος επικρατώντας 0-1 στο Παγκρήτιο του Εργοτέλη στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για την φάση των "8".

Με την νίκη της αυτή η αρκαδική ομάδα έβαλε ουσιαστικά το νερό στο αυλάκι της πρόκρισης επιβεβαιώνοντας την ανωτερότητα της και έτσι στον επαναληπτικό του "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" σε τρεις εβδομάδες θα σφραγίσει το εισιτήριο για τα ημιτελικά.

Μάλιστα το σκορ αδικεί τον Αστέρα Τρίπολης που έχασε πολλές και κλασσικές ευκαιρίες και ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο με τον Μανιά και τον Καλτσά να αστοχούν αλλά τον Ρόλε στο δεύτερο μέρος να βάζει το πολύτιμο γκολ που βάζει την ομάδα του σε θέση οδηγού.

Πιεστικός, απειλητικός, δημιουργικός αλλά υπερβολικά άστοχος ήταν ο Αστέρας Τρίπολης στο πρώτο ημίχρονο με 11 τελικές και 66% κατοχή μπάλας. Η αρκαδική ομάδα μπήκε ως όφειλε στον αγωνιστικό χώρο κλείνοντας στα καρέ του τον Εργοτέλη επιβάλλοντας πλήρως τον ρυθμό και παράλληλα παίρνοντας από την αρχή τον έλεγχο του αγώνα. Τόσο ο Νίκος Καλτσάς αλλά κυρίως ο Μιχάλης Μανιάς σπατάλησαν κλασσικές ευκαιρίες με το 0-0 να μην αποτυπώνει την πραγματική εικόνα όταν οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα. 

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με γκολ για τον Αστέρα στην πρώτη του ουσιαστικά στιγμή που πάτησε στην περιοχή του Εργοτέλη και αφού πρώτα ο Αθανασιάδης είχε βγει σωτήρια προ του Καπνίδη στο 49'. Έτσι λοιπόν ότι δεν έγινε στις 11 τελικές στο πρώτο ημίχρονο το έκανε ο Ρόλε με κοντινό αριστερό πλασέ έπειτα από πάσα με τακουνάκι του Μανιά για το 0-1. Στην συνέχεια η ομάδα της Κρήτης προσπάθησε να πιέσει έχοντας δύο καλές στιγμές με τους Καπνίδη και Ιατρούδη με τον Αστέρα Τρίπολης να ρίχνει το τέμπο προσπαθώντας να βρει κενούς χώρους στην αντίπαλη άμυνα. Το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε με τους κιτρινομπλέ να παίρνουν την νίκη και ουσιαστικά να κάνουν το πρώτο βήμα για την πρόκριση ενόψει του επαναληπτικού στην Τρίπολη.

Εργοτέλης: Κατσιμήτρος, Μπάτζιος, Οικονόμου, Μαζουλουξής (70’ Γροντής), Μπαχανάκ (17’ Κοιλιάρας), Μπρους, Μπουρσέλης, Τσέλιος, Κουατέγνκ, Εφορντ (26’ Καπνίδης), Ιατρούδης

Αστέρας Τρίπολης: Αθανασιάδης, Κώτσιρας, Ορτέγκα, Βλάχος, Τριανταφυλλόπουλος, Βαλιέντε, Ρόλε (69’ Φερνάντεζ), Ιγκλέσιας (61’ Κυριακόπουλος), Καλτσάς, Τσιλιανίδης (86' Ματρικάρντι), Μανιάς

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Ρε τί είναι αυτό που γίνεται στον Αστέρα ! Εχει γίνει η ομάδα των χασογκόληδων !!! πα πα πα !!!.... Αντί να έχει βάλει 5 -6 τέρματα , παρά λίγο να ισοφαριστεί ..... Ευχέλαιο έχει γίνει ποτέ ????? Ημαρτον Κύριε!!!!!!!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.