Μπακογιαννάκης ο Νειμάρ του Μαντινειακού

Μπακογιαννάκης ο Νειμάρ του Μαντινειακού

Οκτώβριος 13, 2017 - 17:15
0 σχόλια

Ο Μαντινειακός με ένα ποστ έπος στην προσωπική του σελίδα στο facebook και μια φωτογραφία κολάζ με τον Άκη Μπακογιαννάκη και τον Νειμάρ δίνει τον δικό του χιουμοριστικό τόνο στα μεταγραφικά τεκτενώμενα της ομάδας.

Ο Άκης Μπακογιαννάκης είπε το μεγάλο "ναι" για την επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους και την ενεργό δράση με τον Μαντινειακό να διευκρινίζει τον τρόπο που θα δούμε και πάλι τον Άκη στα γήπεδα.

Αναλυτικά το ποστ του Μαντινειακού

Όσοι πίστεψαν ότι οι Άραβες της Παρί με την απόκτηση του Νειμάρ έκαναν την μεταφραφή της χρονιάς, μάλλον λογάριαζαν χωρίς την διοίκηση του Μαντινειακού!

Το δίδυμο Σιάννας-Γεωργανόπουλος τίναξε την μπάνκα στον αέρα και κατάφερε να αποστάσει το πολυπόθητο "Ναι"  του Μπακογιαννάκη, κάνοντας πράξη την επιθυμία των φιλάθλων της ομάδας για την απόκτηση ενός μεγάλου ονόματος (13 γράμματα έχει άλλωστε) επαναφέροντας τον στην ενεργό δράση μετά από αρκετά χρόνια!!

Υ.Γ. Οι φήμες που κυκλοφόρησαν ότι η πληρωμή θα γίνει με τσίπουρο από τους Αμπελώνες Γεωργανόπουλου κρίνονται ως ανυπόστατες...

Υ.Γ. 2 Να διευκρινίσουμε ότι η μεταγραφή αφορά την υπό συγκρότηση ομάδα ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ του Μαντινειακού...

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.