Μπάχαλο με τη στάθμευση στην οδό Παπαναστασίου στην Τρίπολη (pics)

Μπάχαλο με τη στάθμευση στην οδό Παπαναστασίου στην Τρίπολη (pics)

Νοέμβριος 17, 2017 - 19:02
3 σχόλια

Μπερδεμένα τα πράγματα με τη στάθμευση στην οδό Παπαναστασίου στην Τρίπολη, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες που ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο Αποστόλης Κωτσομητόπουλος.

Ο ίδιος εξηγεί:

Οδός Παπαναστασίου. Εδώ και τουλάχιστον 15 χρόνια (αν όχι και παραπάνω από 20 χρόνια) υπάρχουν οι πινακίδες για μονούς-ζυγούς μήνες και ως είθισται είχε καθιερωθεί όλα αυτά τα χρόνια τα αυτοκίνητα να παρκάρουν στην αριστερή πλευρά. Παρόλα αυτά, από το μήνα Σεπτέμβριο του 2017 η αστυνομική αρχή ύστερα από καταγγελίες πολιτών άρχισε να μοιράζει κλήσεις, οπότε και όλοι μας συμορφωθήκαμε με τα (νέα) δεδομένα. Ύστερα από επικοινωνία μας με τη δημοτική αρχή, όπου είχαν ήδη διαμαρτυρηθεί και οι οδηγοί των απορριμματοφόρων πως δε μπορούν να στρίψουν έχοντας τα αυτοκινήτα παρκαρισμένα στη δεξιά πλευρά, μας διαβεβαίωσαν ότι μέχρι τις 31 Οκτωβρίου θα είχε λήξει το ζήτημα και θα άλλαζαν τη σήμανση. Έχοντας πλέον μέσα Νοέμβρη το παρκάρισμα όπως βλέπετε στο 1ο μισό του δρόμου είναι απ' τα αριστερά και στο υπόλοιπο απ τα δεξιά, υποχρεώνοντας τους οδηγούς σε ζικ-ζακ και άλλους να παρκάρουν σε σημεία που ο οδηγός που βγαίνει από το στενό της Ζαχαριά να εμποδίζεται! Εύγε σε όλους σας!

Ειδήσεις: 

3 Σχόλια

1ον...έτσι ήταν πάντα από τις αρχές του 80.... 2ον εκτός απο το αυτοκινητα καποιος θα πρέπει να αλλάζει και τους...καδους κάθε μήνα γιατι αν δεν γίνει αυτό βρίσκονται στη μέση του δρόμου!!! η αστυνομια μπορεί να μετακινεί και τους καδους ή απλά μπορεί να τους κόψει και απο μια κληση!!! 3ον η αριστερή μεριά έχει πολύ περισσότερες θέσεις παρκαρισματος σε σχέση με τη δεξια που είναι όλο γκαραζ....χρειαζόμαστε αυτές τις θέσεις στο κέντρο.... 4ον γενικώς αυτή η ηλιθιότητα με τους μονούς και διπλούς μήνες ξεκινησε -λογω μόδας?_ ή λόγο παραξενιάς καποιων τα ατελευταία 5-6 χρόνια?

Ειδικά το κόκκινο μικρό αυτοκίνητο που κλείνει το γκαράζ της πολυκατοικίας το έχει παρακάνει παρκάρει όπως να ναι !!!!

Εν τάξει κύριοι δεν υπάρχει μόνο η οδός Παπαναστασίου και στην υπόλοιπη πόλη τα ίδια και τα ίδια και ίσως χειρότερα γίνονται! Τσεπάκι με ιδέες υπάρχει;

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.