Μούσκεμα… Αρκαδικός - Καστοριά 71-85

Μούσκεμα… Αρκαδικός - Καστοριά 71-85

Μάρτιος 24, 2018 - 18:46
4 σχόλια

Ο Αρκαδικός πραγματοποιώντας κάκιστη εμφάνιση γνώρισε βαριά εντός έδρας ήττα με σκορ 71-85 από την Καστοριά και παραδόθηκε στις ορέξεις των φιλοξενούμενων στο παιχνίδι για την 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2 κατηγορίας.

Χωρίς πάθος, ενέργεια και θέληση η ομάδα της Τρίπολης παρακολουθούσε τους φιλοξενούμενους να κάνουν παρέλαση στο παρκέ αφού με εξαίρεση το πρώτο δεκάλεπτο η συνέχεια αποτέλεσε «ναυάγιο».

Με τέτοιες εμφανίσεις ο Αρκαδικός δεν θα έχει πιθανότητες ενόψει βεβαίως και των play out που ακολουθούν με την ομάδα να χρειάζεται να αλλάξει πλέον τον διακόπτη για να μπορέσει να δείξει το ανταγωνιστικό της πρόσωπο και να διεκδικήσει την παραμονή της.

Ο Αρκαδικός με βάση την εμφάνιση του και την εικόνα που παρουσίασε τα έκανε μούσκεμα στην λίμνη του ΔΑΚ Τρίπολης μετά τα νερά που έσταζαν από την οροφή του κλειστού κάνοντας τους ανθρώπους της Καστοριάς να σκουπίζουν το παρκέ με πετσέτες σε μια εικόνα που σίγουρα δεν αρμόζει στην πόλη μας για το επίπεδο αγώνων της Α2.

Να σημειωθεί ότι πριν το τζάμπολ του αγώνα βραβεύτηκε από τον φυσικοθεραπευτή του Αρκαδικού κ. Δεδούση ο Γιάννης Καραμαλέγκος για την πενταετή προσφορά του στην ομάδα γνωρίζοντας το ζεστό  χειροκρότημα των φιλάθλων από τις εξέδρες.

Στα του αγώνα η Καστριά ξεκίνησε καλύτερα με τον Αρκαδικό να προσπαθεί και μένει κοντά στο σκορ με το τέλος του πρώτου δεκαλέπτου (11-17). Από και πέρα όμως τίποτα… Η Καστοριά πάτησε το γκάζι και δεν κοίταξε ποτέ της πίσω με τους κυανόλευκους να μην μπορούν να βρουν λύσεις σε άμυνα και επίθεση με την κόρνα του πρώτου ημιχρόνου να στέλνει τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια με τους φιλοξενούμενους να είναι μπροστά με +19 (28-47).

Η μεγάλη διαφορά που είχε χτίσει η Καστοριά της έδωσε την ευκαιρία να διαχειριστή όπως ήθελε το παιχνίδι δίνοντας αυτή τον ρυθμό έχοντας την ψυχολογία και το μομέντουμ του αγώνα με το 44-69 να είναι το σκορ του τρίτου δεκαλέπτου. Το τέταρτο δεκάλεπτο πήρε διαδικαστικό χαρακτήρα με τον Αρκαδικό το μόνο που να καταφέρνει είναι να ρίξει την διαφορά στους -14 για το τελικό 71-85.

Δεκάλεπτα: 11-17, 28-47, 44-69, 71-85

Αρκαδικός: Μπιζούκας , Βλάχος 4,  Σίνης 3, Μούκας 3, Προδρόμου 18, Μαραγκάκης , Τζάιδας 14, Πελτιέρ 10, Γαρμπής 6, Αποστολίδης , Τζουγκαράκης 13.

Καστοριά: Κυριακόπουλος 17 , Μπρόζος 12, Δαραβίγκας , Απιδόπουλος, ,Ελευθεριάδης 12 , Ναούμης 13 , Κακλαμάνος 14, Τερσενίδης , Καραμαλέγκος 6 , Χαρισμίδης 6 , Μπένας , Λυμπάρης 5.

Ειδήσεις: 

4 Σχόλια

19.56 ναι αποκλειεται ,μιας και επι εποχης γιαννακη ετρεχαν ροδονερα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! τα ξεχασες τα παλια μου φαινεται

20/05 Ναι, μπας και δεν τρέξετε μερικοί να υπερασπιστείτε τον Παυλ-όκιο τον ψευταρά! Απορίας άξιον είναι πάντως ότι υπάρχουν ακόμα ανεγκέφαλοι δημότες που υποστηρίζουν ό,τι πιο άχρηστο υπάρχει σε δημοτική αρχή, στην οποία κάνουν παρέλαση όλοι οι άοσμοι, άχρωμοι και άγευστοι...Μέχρι και τα αδέσποτα το ψιθυρίζουν...Α, παρεμπιπτόντως, μεγάλε, ναι, σε σένα τον υποστηριχτή του "έχω τη λύση στο τσεπάκι" μιλάω, θα κλείσουν οι δικοί σαου καμια λακούβα ή θα τα διαλύσουμε τελείως τα αυτοκίνητά μας; Καραγκιόζηδες...

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.