Το Μουσικό Σχολείο Τρίπολης στο Θέατρο του Παρ. Άστρους (pics,vid)

Το Μουσικό Σχολείο Τρίπολης στο Θέατρο του Παρ. Άστρους (pics,vid)

Ιούνιος 26, 2017 - 09:12
0 σχόλια

Μουσική εκδήλωση χθες στο Θέατρο του Παραλίου Αστρους, στο πλαίσιο εορτασμού της ευρωπαϊκής ημέρας μουσικής και της σύνδεσης και αξιοποίησης των χώρων πολιτισμού της Αρκαδίας, αρχαίων και νεοτέρων. Το Μουσικό Σχολείο Τρίπολης παρουσίασε μέρος της μουσικής δουλειάς τριών συνόλων: της Ευρωπαϊκής Χορωδίας υπό τη Διεύθυνση της Χριστίνας Αθανασοπούλου, της Ορχήστρας Ελληνικής Μουσικής σε ένα αφιέρωμα στη μουσική της δεκαετίας του ’80 και της Παραδοσιακής Ορχήστρας και Χορωδίας σε μια περιήγηση στην παραδοσιακή μουσική όλης της Ελλάδας.

Η εκδήλωση οργανώθηκε από την Περιφέρεια Πελοποννήσου κομμάτι μιας σειράς εκδηλώσεων σε Μαντινεία, Μεγαλόπολη και Δημητσάνα.

Το κοινό καλοσώρισαν ο διεθυντής της σχολείου Β. Μπιστόλας και ο π/σ κ. Μπακούρης. Το παρών έδωσαν επίσης ο  π/σ κ. Κατσίρης και ο πρόεδρος της τ/κ Παρ. Άστρους κ. Κωνσταντίνου.

Από το astrosnews.gr

Video: 

astrosnews_ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΡΙΠΟΛΗΣ_ΠΑΡ. ΑΣΤΡΟΣ 25_6_17 Α

astrosnews_ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΡΙΠΟΛΗΣ_ΠΑΡ. ΑΣΤΡΟΣ 25_6_17 Β


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.