Μουσικό Σχολείο Τρίπολης: Χριστουγεννιάτικες δράσεις του Συνόλου Παραδοσιακής Μουσικής

Μουσικό Σχολείο Τρίπολης: Χριστουγεννιάτικες δράσεις του Συνόλου Παραδοσιακής Μουσικής

Δεκέμβριος 18, 2018 - 19:20
0 σχόλια

Το Σύνολο Παραδοσιακής Μουσικής του Μουσικού Σχολείου Τρίπολης  συμμετέχοντας σε εορταστικές και φιλανθρωπικές εκδηλώσεις για τις γιορτινές μέρες που έρχονται, παρουσίασε την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2018, στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων του κέντρου «ΕΠΑΥΛΙΣ» μετά από πρόσκληση της προέδρου του Πολιτιστικού Συλλόγου Ενοριτών & Φίλων Ι.Ν.Πρ.Ηλία και Αγ.Ραφαήλ κ.Γερμπανά-Βασιλοπούλου Ελένης, το χριστουγεννιάτικο πρόγραμμά του με παραδοσιακά κάλαντα του Δωδεκαημέρου από την Ελλάδα και την Κύπρο. Ήταν μια ζεστή βραδιά φιλανθρωπικού χαρακτήρα καθώς τα έσοδα προορίζονταν για φιλανθρωπικές δράσεις του Συλλόγου.

Τη Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2018 το Σύνολο Παραδοσιακής Μουσικής του σχολείου μας, έλαβε μέρος στην χριστουγεννιάτικη εκδήλωση στη Λέσχη Αξιωματικών της 124 ΠΒΕ. Τα παιδιά αφού παρουσίασαν το πρόγραμμά τους, γευμάτισαν μαζί με αξιωματικούς της μονάδας, αφιέρωσαν στον Διοικητή παραδοσιακά τραγούδια, αντάλλαξαν ευχές και έλαβαν δώρα. Ευχαριστούμε τον Διοικητή της 124 ΠΒΕ Σμήναρχο κ.Χρήστο Τσιώμο και τον υπεύθυνο δημοσίων σχέσεων Αντισμήναρχο κ.Δημήτριο Φωτόπουλο για τη μοναδικές εμπειρίες που χάρισαν στα παιδιά μας.

Όταν η τέχνη και η νεολαία εκφράζουν ανιδιοτελή αγάπη, οι γιορτές βρίσκουν το πραγματικό τους νόημα.

Ευχαριστούμε και συγχαίρουμε τους μαθητές μας και ευχόμαστε στις οικογένειές τους καλές γιορτές με υγεία και προκοπή. Στους ίδιους τους μαθητές μας: καλή ξεκούραση για τις διακοπές που έρχονται!

Το Μουσικό Σχολείο και το Σύνολο Παραδοσιακής Μουσικής, πάντα συμμετέχει ενεργά στην πολιτιστική ζωή της πόλης μας, ιδιαίτερα τις γιορτινές μέρες και μάλιστα όταν πρόκειται για φιλανθρωπικό σκοπό!

Καλά Χριστούγεννα!

Για το Μουσικό Σχολείο

Οι καθηγητές – υπεύθυνοι των Συνόλων

Βασίλης Ζάχαρης

Σπυρίδων Οικονομόπουλος


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.