Μουσικό Gala με πρωτοχρονιάτικες μελωδίες από την Χορωδία Τρίπολης (pics,vid)

Μουσικό Gala με πρωτοχρονιάτικες μελωδίες από την Χορωδία Τρίπολης (pics,vid)

Δεκέμβριος 31, 2016 - 14:17
0 σχόλια

Το πνευματικό κέντρο Τρίπολης κατακλίστηκε με παιδικές και όχι μόνο μελωδικές φωνές οι οποίες έψαλαν τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα και τραγούδησαν πολλές εορταστικές μελωδίες.

Την Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου η Χορωδία Τρίπολης ετοίμασε και παρουσίασε όπως είθισται τα τελευταία χρόνια, ένα μοναδικό πρωτοχρονιάτικο Gala στο οποίο και συμμετείχαν 200 χορωδοί.

Το μουσικό πρόγραμμα άνοιξαν τα «Σκαθάρια» από την Προ-Παιδική Χορωδία υπό τη διεύθυνση της καθηγήτριας Πιάνου, Ελένης Αλεξοπούλου.
Την σκυτάλη έδωσαν στα «Σπουργίτια» την Παιδική Χορωδία υπό τη διεύθυνση του καθηγητή Μουσικής, Διονύση Καραφωτιά και τέλος την βραδιά έκλεισε η γυναικεία χορωδία  «La Vita» υπό τη διεύθυνση της πάλι της κ. Ελένης Αλεξοπούλου.

Η αίθουσα του Πνευματικού κέντρου είχε κατακλυστεί από θεατές οι οποίοι καταχειροκρότησαν την προσπάθεια των χορωδών, οι οποίοι έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους για να βάλουν στο πρωτοχρονιάτικο κλίμα τους παρευρισκομένους.

Video: 

ArcadiaPortal.gr Gala με πρωτοχρονιάτικες μελωδίες από την Χορωδίας Τρίπολης


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.