Μουσική βραδιά στο χωριό Παλούμπα (vid)

Μουσική βραδιά στο χωριό Παλούμπα (vid)

Αύγουστος 12, 2017 - 15:27
0 σχόλια

Πραγματοποιήθηκε ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ από τον φυσιολατρικό όμιλο ΓΚΟΥΡΑ στις 11-08-2017 Παρασκευή , η μουσική βραδιά , στα πλαίσια των καλοκαιρινών εκδηλώσεων στο εξωκλήσι του Αγίου Παντελεήμονα έξω από το χωριό Παλούμπα Γορτυνίας.

Σύμμαχος ο αίθριος καιρός και η δροσιά της περιοχής. Μέσα σε ένα μαγευτικό περιβάλλον ο κόσμος απόλαυσε παραδοσιακά τραγούδια από το συγκρότημα του Παναγιώτη Αγγελακόπουλου. Πολλοί οι κάτοικοι των γύρω χωριών που από ενωρίς κατέκλυσαν τον προαύλιο χώρο του εξωκλησιού. Παρόντες ο κ.Διονύσης Παρασκευόπουλος αντιδήμαρχος Γορτυνίας, η πρόεδρος της ΔΗΚΕΓ αλλά και μέλος του ομίλου κα Μαρίνα Διαμαντοπούλου, ο σύμβουλος δήμου Ιλίου και μέλος του ομίλου κ.Βέργος Γιάννης πρόεδροι Τ.Κ κ.α.

Εντύπωση προκάλεσε η μεγάλη συμμετοχή των νεαρών παιδιών που χόρεψαν με ζήλο και ενθουσιασμό τους παραδοσιακούς χορούς προς το τέλος της εκδήλωσης μιας και αυτή είχε συναυλιακό χαρακτήρα. 

Του συνεργάτη μας Νίκου Τρουπή

 

Video: 

ΟΜΙΛΟΣ ΓΚΟΥΡΑ 2017 ARCADIA PORTAL by trounikos


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.