Μουσικές μελωδίες από την Φιλαρμονική στο κέντρο της Τρίπολης (pics,vid)

Μουσικές μελωδίες από την Φιλαρμονική στο κέντρο της Τρίπολης (pics,vid)

Ιούνιος 22, 2018 - 11:43
3 σχόλια

Το 1982, την 21η  Ιουνίου με πρωτοβουλία του τότε γάλλου υπουργού Πολιτισμού Ζακ Λανγκ και την υποστήριξη του γαλλικού υπουργείου Πολιτισμού, γιορτάστηκε στη Γαλλία για πρώτη φορά η Γιορτή της Μουσικής, με σκοπό να βγουν «όλοι οι μουσικοί στους δρόμους».

Η Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής εορτάστηκε εφέτος και στην Τρίπολη την Πέμπτη 21 Ιουνίου, που είναι μία συμβολική μέρα  λόγω του θερινού ηλιοστασίου.

Η Φιλαρμονική του Δήμου Τρίπολης  συμμετέχοντας στην Γιορτή πραγματοποίησε μία μουσική εκδήλωση «σκορπίζοντας» μελωδίες από μουσικές του κόσμου.

Να αναφέρουμε ότι το Σάββατο 23 Ιουνίου,  στη Δημητσάνα και στο Μουσείο Υδροκίνησης στις 21:00 η Φιλαρμονική συμμετέχει στην εκδήλωση που διοργανώνει το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ), σε συνεργασία με το Ν.Π.Δ.Δ. του Δήμου Τρίπολης, ερμηνεύοντας μεγάλες επιτυχίες του έντεχνου τραγουδιού.

Ερμηνεύουν: Γιώργος Αργυρόπουλος, Παναγιώτης Παπαντωνίου,

Πέγκυ Θεοδωροπούλου
Κιθάρα, Ηλεκτρικό Μπάσο: Χρήστος Γκάνας
Ηλεκτρικό Μπάσο: Έλενα Πρασοπούλου
Πιάνο: Σωτήριος Κωστούρος
Διασκευή-Ενορχήστρωση-Διδασκαλία έργων: Σωτήριος Κωστούρος
Διεύθυνση Ορχήστρας: Σωτήριος Κωστούρος

Video: 

ArcadiaPortal.gr Μουσικές μελωδίες από την Φιλαρμονική στο κέντρο της Τρίπολης


3 Σχόλια

χαχαχα

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.