Μουσείο Υδροκίνησης Δημητσάνας: Ελπιδοφόρα μηνύματα και ηχηρές παρουσίες (pics,vid)

Μουσείο Υδροκίνησης Δημητσάνας: Ελπιδοφόρα μηνύματα και ηχηρές παρουσίες (pics,vid)

Μάιος 21, 2017 - 10:00
0 σχόλια

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του Δικτύου «Εννέα Μουσεία, εννέα τόποι. Χαρτογραφώντας το μέλλον», στο Υπαίθριο Μουσείο Υδροκίνησης στη Δημητσάνα, το Σάββατο 20 Μαϊου 2017 στις 10:00 π.μ.

Τα εννέα Θεματικά Μουσεία του Πολιτιστικού Ιδρύματος του Ομίλου Πειραιώς αναμφισβήτητα προσδίδουν προστιθέμενη αξία στο εθνικό τουριστικό προϊόν, αναδεικνύοντας την ιδιαίτερη φυσιογνωμία και την πολιτιστική ταυτότητα της περιφέρειας.

Διατηρούν αναλλοίωτη και μεταφέρουν στον χρόνο την παραδοσιακή τεχνολογία και τη βιομηχανική κληρονομιά του παρελθόντος, προσελκύουν και θα προσελκύουν συνεχώς νέους επισκέπτες κάθε ηλικίας, συμβάλλοντας στην περαιτέρω επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου, αλλά και στην ενίσχυση του τουριστικού μεριδίου κάθε περιοχής.

Το δίκτυο των Εννέα Μουσείων και βέβαια το Μουσείο Υδροκίνησης της Δημητσάνας, αποτελούν τέτοιους ανερχόμενους προορισμούς που μπορούν να προσφέρουν ολοκληρωμένες εμπειρίες στονε πισκέπτη.

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ

 


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.