Μουνάφο: Πληρώσαμε τα λάθη μας

Μουνάφο: Πληρώσαμε τα λάθη μας

Αύγουστος 20, 2017 - 10:36
4 σχόλια

Η επιστροφή του Χουάν Μουνάφο στην Τρίπολη και το «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» συνδυάστηκε με την ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννινα με τον Αργεντινό να τονίζει λίγη ώρα μετά το τέλος της αναμέτρησης πως τα γρήγορα γκολ επηρέασαν τον Αστέρα με την ομάδα του να πληρώνει τα λάθη της στο πρώτο ημίχρονο.

Αναλυτικά

Για τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα: «Θέλαμε να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Το πρωτάθλημα ξεκίνησε και αγωνιζόμασταν στο σπίτι μας και θέλαμε πολύ να κερδίσουμε . Όμως αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Το λάθος το δικό μας είναι τα δύο γρήγορα και εύκολα γκολ που δεχθήκαμε. Με αυτές τις ομάδες που παίζουν με πολλούς παίχτες πίσω είναι δύσκολο να το γυρίσεις. Προσπαθήσαμε, βάλαμε ένα γρήγορο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο, κάναμε ευκαιρίες η μπάλα δεν μπήκε μέσα και πληρώσαμε τα λάθη μας από το πρώτο μέρος. Κρατάμε το πάθος που βγάλαμε στο δεύτερο ημίχρονο και όπως φαίνεται η χρονιά έχει μπροστά της πολύ δουλειά. Έχουμε καλούς παίχτες και αν συνεχίσουμε όπως παίξαμε στο δεύτερο ημίχρονο θα πάμε καλύτερα».

Για την αναμέτρηση που ακολουθεί με την ΑΕΛ: «Κάθε παιχνίδι για εμάς είναι σημαντικό. Θα πρέπει να προσέξουμε αυτό που δεν κάναμε καλά κόντρα στον ΠΑΣ. Να προσέξουμε τα πρώτα λεπτά. Να είμαστε συγκεντρωμένοι, να μπορέσουμε να κρατήσουμε το μηδέν, να είμαστε εμείς αυτοί που θα βάλουμε το πρώτο γκολ για να μπορέσουμε να ελέγξουμε το παιχνίδι. Έχουμε μπροστά μας μέρες για τον αγώνα με την ΑΕΛ. Θα μιλήσουμε και θα δουλέψουμε με στόχο να πάμε καλύτερα».

Για την επιστροφή του στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης»: «Ήταν πολύ ωραία. Εγώ και η οικογένεια μου είμαστε πολύ καλά εδώ. Είμαι στεναχωρημένος για το αποτέλεσμα με τον ΠΑΣ γιατί θέλαμε να κερδίσουμε. Ο Αστέρας είναι μία ομάδα που ήμουν και παλιά και έχει πολύ δύναμη και πιστεύω πως στη συνέχεια θα πάμε πολύ καλά»

Για το αν η ομάδα μπορεί να βγει και πάλι στην Ευρώπη: «Ναι μπορεί να γίνει ξανά. Ο Αστέρας είναι μία ομάδα που έχει αυτόν τον στόχο αλλά θα πρέπει να δουλέψουμε πολύ σκληρά. Το ποδόσφαιρο είναι στα ίσια και όλες οι ομάδες είναι σε καλή κατάσταση και πρέπει να δουλεύεις παιχνίδι».

Ειδήσεις: 

4 Σχόλια

ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΜΟΝΟ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ! ΣΤΗΡΙΞΗ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.