Μουνάφο ο πολύτιμος του Αστέρα

Μουνάφο ο πολύτιμος του Αστέρα

Νοέμβριος 06, 2017 - 17:42
1 σχόλια

Ο Χουάν Μουνάφο αποτελεί το πρόσωπο των ντέρμπι για τον Αστέρα Τρίπολης έχοντας σκοράρει κόντρα σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό συμβάλλοντας πολύ στις δύο μεγάλες νίκες της ομάδας του.

Ο Αργεντινός αποτελεί ένα από τα πολυτιμότερα γρανάζια της κιτρινομπολέ μηχανής στον χώρο της μεσαίας γραμμής κάνοντας πολύ και σημαντική δουλειά σε αρκετούς τομείς μέσα στον αγωνιστικό χώρο, δουλειά που σε πολλές περιπτώσεις δεν φαίνεται και δεν αποτυπώνεται στους αριθμούς.

Σε 9 παιχνίδια μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα (έχει λείψει μόνο από την Τούμπα λόγω τιμωρίας) ο Μουνάφο έχει σκοράρει δύο γκολ (πρώτος σκόρερ της ομάδας), έχει δώσει μία ασιστ έχοντας ουσιαστικά άμεση συμμετοχή και συμβολή στα 3 από τα 7 συνολικά τέρματα της ομάδας του.

Ωστόσο ο ''Μούνα'' δεν σταματά εδώ αφού με 86 εύστοχες πάσες είναι πρώτος πασέρ του Αστέρα Τρίπολης στο πρωτάθλημα δείγμα της συμμετοχής του στην κυκλοφορία στον χώροι του κέντρου και μετράει επίσης 21 κλεψίματα όντας και ο πρώτος ''κλέφτης'' της ομάδας του ως απόδειξη της εξαιρετικής δουλειάς που κάνει.

Ο 29χρονός άσος πιο ώριμος από ποτέ στην δεύτερη θητεία του στον Αστέρα Τρίπολης πραγματοποιεί σπουδαίες εμφανίσεις με την κιτρινομπλέ φανέλα στο πρωτάθλημα της Super League.

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Καλα εσεις εκει κατω στα Αρζενεικα δεν λεγατε οτι ο Αστερας δεν παιρνει παλι παιχτες που διωχνει; Σοβαροτης μηδεν.Πρωτη φορα ειναι αλλωστε;

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.