Μουνάφο: Ο Δουβίκας έκανε όλη την δουλειά για να σκοράρω

Μουνάφο: Ο Δουβίκας έκανε όλη την δουλειά για να σκοράρω

Οκτώβριος 02, 2017 - 16:01
0 σχόλια

Ο Μανουέλ Μουνάφο στον αγώνα με την ΑΕΚ ήταν αυτός που άνοιξε την πόρτα της νίκης με τον παρθενικό του γκολ με την φανέλα του Αστέρα Τρίπολης και έδωσε το σύνθημα και στην υπόλοιπη ομάδα του.

Ο Αργεντινός άσος αναδείχθηκε MVP του αγώνα και κατά την διάρκεια της βράβευσης του τόνισε πως το γκολ που σημείωσε ανήκει στον Δουβίκα ενβώ ξεκαθάρισε πως η ομάδα του θα πρέπει να σκύψει το κεφάλι και να δουλέψει ακόμα περισσότερο για την συνέχεια.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μανουέλ Μουνάφο

Για το παιχνίδι με την ΑΕΚ: ''Για εμάς αυτό το παιχνίδι σημαίνει πάρα πολλά πράγματα γιατί είναι και η πρώτη μας νίκη. Στο ''Καραϊσκάκη'' κάναμε καλό παιχνίδι αλλά δεν καταφέραμε να κερδίσουμε. Τώρα κόντρα σε μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα τα καταφέραμε. Είναι μία νίκη που μας δίνει ανάσα και ψυχολογία και θα μας βοηθήσει να δουλέψουμε ακόμα περισσότερο στην συνέχεια. Το να κερδίζεις μία μεγάλη ομάδα όπως η ΑΕΚ είναι ωραίο ωστόσο θα πρέπει να έχουμε χαμηλά το κεφάλι γιατί ακόμα είναι πολύ νωρίς και θα πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά για τα επόμενα παιχνίδια και τη συνέχεια του πρωταθλήματος''.

Για το αν είναι κίνητρο οι αγώνες με τις μεγάλες ομάδες: ''Σίγουρα αποτελούν κίνητρο αυτοί οι αγώνες. Η ΑΕΚ ήρθε εδώ μετά από μια μεγάλη νίκη επί του Ολυμπιακού και μετά από τα υπόλοιπα αποτελέσματα που σίγουρα την ευνόησαν και είχε ως στόχο τους τρεις βαθμούς. Αυτό κάνει ακόμα μεγαλύτερη την νίκη μας''.

Για τον τίτλο του MVP και το γκολ: ''Συνήθως δεν μπαίνω πολύ μέσα στην αντίπαλη περιοχή. Πίστευα στον Δουβίκα ότι μπορεί να βγάλει μία φάση από το πουθενά και έτσι έγινε. Έκανε μία πολύ καλή ενέργεια και εγώ βρέθηκα εκεί στην συνέχεια για να σκοράρω. Είμαι χαρούμενος και αν μπορώ να βοηθάω και εγώ να παίρνουμε τους τρεις βαθμούς είναι ακόμα καλύτερα''.

Για τον Δουβίκα: ''Ο Δουβίκας κυνήγησε την φάση και έκανε όλη την δουλειά για να μπορέσω εγώ να βρεθώ εκεί και να πετύχω το γκολ''.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.