Μουνάφο: Μπορούμε να πάρουμε όλα τα παιχνίδια

Μουνάφο: Μπορούμε να πάρουμε όλα τα παιχνίδια

Δεκέμβριος 03, 2018 - 12:30
0 σχόλια

Το σύνθημα της αντεπίθεσης για την συνέχεια έδωσε ο Χουάν Μουνάφο λίγα λεπτά μετά το τέλος του αγώνα και την νίκη του Αστέρα Τρίπολης στην Λιβαδειά μιλώντας στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού της NOVA.

Αναλυτικά όσα είπε ο Χουάν Μουνάφο

«Δεν ξέρω πόσο καιρό έχουμε να πάρουμε μία εκτός έδρας νίκη αλλά ήταν πάρα πολύ σημαντικό για εμάς. Προερχόμαστε από μία νίκη στην έδρα και έχουμε δύο παιχνίδια τώρα στο γήπεδο μας. Η ψυχολογία είναι πάρα πολύ σημαντική γιατί έχουμε περάσει τόσους μήνες δύσκολα αλλά αυτό μας έκανε δυνατούς. Είναι σημαντικό όταν είσαι κάτω να προσπαθείς να σηκωθείς. Ταλαιπωρηθήκαμε λίγο φέτος αλλά είναι καλό μ’ αυτή τη νίκη να μπορούμε να πιστεύουμε ότι θα μπορούμε να κερδίζουμε συνέχεια. Ότι κάναμε τους τελευταίους μήνες πρέπει να το συνεχίσουμε γιατί έτσι μόνο έρχονται οι αλλαγές. Σήμερα πήραμε ανάσα και βαθμολογικά και ψυχολογικά».

Για τη νέα του θέση που αγωνίστηκε με τον Λεβαδειακό: «Εμένα μου αρέσει να παίζω. Είναι καλό όταν θα μπορείς να είσαι μέσα στην ενδεκάδα, σε όποια θέση και να παίζεις να μπορείς να βοηθήσεις. Σίγουρα αυτοί που παίξαμε στο κέντρο θα πρέπει να ξέρουμε να παίζουμε με διαφορετικούς ρόλους. Με έναν πίσω, με δύο μπροστά. Τώρα είμαστε έτσι. Σίγουρα είναι ωραίο να κάνεις επιθέσεις από άμυνα. Εμένα μου αρέσουν και τα δύο και όπου μπορώ να βοηθήσω είναι καλό».

Για τα προηγούμενα αποτέλεσμα του Αστέρα:  «Αν παίζεις με μεγάλες ομάδες και εκτός έδρας είναι πιο δύσκολο. Αλλά για εμάς κάθε παιχνίδι είναι δύσκολο γιατί ερχόμαστε από κάτω και όταν είσαι από κάτω είναι όλα πιο δύσκολα. Χάνεις μια ευκαιρία, αρχίζεις να αγχώνεσαι, μπορεί να δεχθείς κι ένα γκολ. Παίξαμε με ομάδες που καίγονται για βαθμούς, όπως εμείς και σίγουρα αυτό σε δίνει ένα κίνητρο για μονομαχίες. Κάθε παιχνίδι είναι δύσκολο. Τώρα στην έδρα μας πρέπει να είμαστε δυνατοί όπως κάθε χρόνο. Στην έδρα μας είμαστε δυνατοί. Αν είμαστε εμείς καλοί κάθε παιχνίδι μπορούμε να το πάρουμε».

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.