Μουνάφο και Τσιλιανίδης καθορίζουν τον μεταγραφικό σχεδιασμό του Αστέρα

Μουνάφο και Τσιλιανίδης καθορίζουν τον μεταγραφικό σχεδιασμό του Αστέρα

Ιούνιος 10, 2019 - 16:37
0 σχόλια

Οι περιπτώσεις του Χουάν Μουνάφο και του Κοσμά Τσιλιανίδη ουσιαστικά αποτελούν τον πιο μυστηριώδες γρίφο αναφορικά με τον εν γένει μεταγραφικό σχεδιασμό του Αστέρα Τρίπολης.

Η εξέλιξη των ανανεώσεων η μη των δύο αυτών ποδοσφαιριστών σε μεγάλο βαθμό θα καθορίσει η ακόμα και θα αναπροσδιορίσει και το μεταγραφικό πλάνο που βρίσκεται έτσι και αλλιώς σε πλήρη εφαρμογή εδώ και μερικές εβδομάδες.

Η επιθυμία των κιτρινομπλέ είναι απόλυτα ξεκάθαρη και σαφείς και δεν είναι άλλη από το να μπορέσει να κρατήσει και τους δύο στην Τρίπολη καθώς τους θεωρεί ιδιαίτερα σημαντικούς για την επόμενη μέρα και για τον λόγω αυτό γίνεται μεγάλη προσπάθεια ως προς αυτή την κατεύθυνση.

Τα δεδομένα και τα πράγματα όμως δεν εξαρτιόνται μόνο από τον Αστέρα Τρίπολης ο οποίος έχει δείξει τις προθέσεις τόσο στο οικονομικό όσο και στο κομμάτι του ρόλου που θα έχουν την νέα αγωνιστική χρονιά αλλά και στους ίδιους τους ποδοσφαιριστές.

Αυτή την στιγμή και στην περίπτωση του Χουάν Μουνάφο αλλά και σε αυτή του Κοσμά Τσιλιανίδη τα πράγματα μοιάζουν να είναι συγκεχυμένα και κανείς δε μπορεί να προδικάσει ποια μπορεί να είναι η τελική έκβαση και των δύο αυτών υποθέσεων.

Για τον Χουάν ο Μουνάφο ο χρόνος που περνάει δεν είναι σύμμαχος του Αστέρα Τρίπολης με την υπόθεση του να δυσκολεύει ενώ σε ότι έχει να κάνει με τον Κοσμά Τσιλιανίδη το τοπίο παραμένει θολό μιας και δεν υπάρχει ακόμα ξεκάθαρη εικόνα.

Οι επόμενες ημέρες αναμένεται να είναι κρίσιμες με τον Αστέρα Τρίπολης εκτός από το κομμάτι των ανανεώσεων να βρίσκεται στην τελική ευθεία και στο θέμα του νέου προπονητή.
 

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.