Μουμουλίδης, Ρουγγέρη και μάγος Σανκάρα στο Πολιτιστικό Καλοκαίρι της Τρίπολης

Μουμουλίδης, Ρουγγέρη και μάγος Σανκάρα στο Πολιτιστικό Καλοκαίρι της Τρίπολης

Απρίλιος 24, 2019 - 10:34
0 σχόλια

Νωρίτερα από κάθε άλλη χρονιά, επειδή ακριβώς έχουμε εκλογές και η νέα δημοτική αρχή θα αναλάβει από 1ης Σεπτεμβρίου, ήρθε το θέμα των δράσεων γαι το Πολιτιστικό Καλοκαίρι του Δήμου Τρίπολης στο Δημοτικό Συμβούλιο τη Μεγάλη Τρίτη, το οποίο και ψηφίστηκε ομόφωνα. Σύμφωνα με την εισήγηση, το κόστος θα ανέλθει σε 27.940,13 ευρώ, ενώ το πρόγραμμα περιλαβάνει θεατρικές παραστάσεις, συναυλίες και, φυσικά, θέατρο σκιών.

Το πρόγραμμα ξεκινά στις 10 Ιουλίου με την παράσταση «Το βαλς με τα παραμύθια» της Κάρμεν Ρουγγέρη, στις 11 Ιουλίου έρχεται «Το τάβλι» του Δ. Κεχαΐδη, στις 13 Ιουλίου στην πλατεία Άρεως έχει προγραμματιστεί συναυλία αμερικανικής γυναικείας χορωδίας σε συνεργασία με τον Ορφέα τρίπολης και τη Χορωδία Τρίπολης, στις 15 Ιουλίου η Φιλαρμονική του Δήμου Τρίπολης θα παίξει στο Θέατρο Άλσους Αγίου Γεωργίου, στις 17 Ιουλίου στον ίδιο χώρο θα έχει παράσταση θεάτρου σκιών του Αθανασίου Ιωάννη, στις 25 Ιουλίου θα παρουσιαστεί στον ίδιο χώρο ο «Δον Ζουάν» του Μολιέρου σε παραγωγή Θέμη Μουμουλίδη,στις 26 Ιουλίου στο Θέατρο Άλσους Αγίου Γεωργίου ο μάγος Σανκάρα θα παρουσιάσει την παράστασή του «Απόδραση από τη λογική», στις 2 Αυγούστου στον ίδιο χώρο θα ανεβεί η παιδική θεατρική παράσταση «Η Ωραία Κοιμωμένη» από τη θεατρική Αναγέννηση της Γιούλης Ηλιοπούλου, 5-7 Αυγούστου, σύμφωνα με το πρόγραμμα, θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία Άρεως Φεστιβάλ Νέων, στις 8 Αυγούστου στο Θέατρο Άλσους Αγίου Γεωργίου έχει προγραμματιστεί παράσταση θεάτρου σκιών, στις 15 Αυγούστου στο Αρχαίο Θέατρο Μαντινείας μια μουσική βραδιά αφιερωμένη στην πανσέληνο του Αυγούστου, όπως και στις 16 Αυγούστου στο Αρχαίο Θέατρο Ορχομενού. Στις 19 Αυγούστου στο Θέατρο Άλσους Αγίου Γεωργίου θα παρουσιαστεί η παιδική παράσταση «Η Μάσα και ο Αρκούδος» από το Θέατρο Τέχνη και Όραμα, και στις 23 Αυγούστου στον ίδιο χώρο η θεατρική παράσταση «Toc Toc» σε σκηνοθεσία Κώστα Σπυρόπουλου.

Αυτά έχει σχεδιάσει ο Δήμος Τρίπολης και μένει να δούμε τι απ' όλα θα πραγματοποιηθεί, Θεού θέλοντος και καιρού επιτρέποντος.


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.