Μουσικό σεργιάνι με τους ήχους της Θάλασσας (video)

Μουσικό σεργιάνι με τους ήχους της Θάλασσας (video)

Ιούλιος 21, 2012 - 12:01

Μια γλυκιά και όμορφη βραδιά, με έντονο το νοσταλγικό αποτύπωμα του παρελθόντος, ζήσαμε χθες, παραμονή του Προφήτη Ηλία, στο Θέατρο του Παραλίου Αστρους. Λίγο πριν τις 10 και μετά τον Εσπερινό στο Νησί, εκατοντάδες κόσμου γέμισε τις κερκίδες του Θεάτρου και ταξίδεψε με παραδοσιακά τραγούδια, λαϊκή μουσική και καντάδες, σε δρόμους… θαλασσινούς. Οδηγοί σε αυτό το μουσικό σεργιάνι ονείρων, η λαϊκή ορχήστρα, τα χορευτικά τμήματα (μικρών και μεγάλων) του Πολιτιστικού Συλλόγου Παραλίου Αστρους και του Θυρεάτη, αλλά και δύο παλιοί τροβαδούροι του χωριού, που το όνομά τους είναι απόλυτα δεμένο με την ιστορία του τόπου, ο κ. Σωτ. Μπρεθές και ο κ. Δ. Κουρτέσης.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την ενεργή συμμετοχή των θεατών, αφού πολλοί ήταν αυτοί που άφησαν τη θέση και σηκώθηκαν να χορέψουν και να τραγουδήσουν μαζί με τα μέλη των χορευτικών τμημάτων των συλλόγων.
Στο τέλος, η πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου, κυρία Μαρία Κρεμμύδα – Σκαρμούτσου, μετά τις ευχαριστίες σε όσους συνέβαλαν στην οργάνωση της εκδήλωσης, πραγματοποίησε την κλήρωση της λαχειοφόρου αγοράς.

Περισσότερα με πλούσιο φωτογραφικό υλικό στο astrosnews.gr

Video: 

youtube://v/390yFVAhgRM