Μόνο νίκες για τις ομάδες μπάσκετ της Αρκαδίας

Μόνο νίκες για τις ομάδες μπάσκετ της Αρκαδίας

Δεκέμβριος 21, 2014 - 21:24
0 σχόλια

Οι ομάδες της Τρίπολης ολοκλήρωσαν το 2014 με νίκες. Δρομείς και Νεοχώρι για την Α' ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ αλλά και Πάνας Κανδύλας και Απόλλωνας Τρίπολης κέρδισαν και έτσι το 2014 για της ομάδες της Αρκαδίας έκλεισε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Απίστευτη και πολύ σημαντική νίκη πήρε ο Αθλητικός Όμιλος Νεοχωρίου που επικράτησε το απόγευμα του Σαββάτου με 81-73 του Σπαρτιατικού, στην 3η (!) παράταση.  Η ομάδα της Τρίπολης πήρε μια τρομερή νίκη και δικαίωσε όσους βρέθηκαν στο κλειστό γήπεδο του ΔΑΚ Τρίπολης, χαρίζοντας τους ένα παιχνίδι για πολύ γερά νεύρα.

Το 5 στα 5 πέτυχε και ο Δρομέας που επικράτησε με 69-45 εκτός έδρας επί της Αθλητικής Ένωσης Σπάρτης και συνεχίζει να πηγαίνει χέρι- χέρι με την Καλαμάτα 80 που είναι οι μοναδικές ομάδες του πρωταθλήματος που δεν έχουν γνωρίσει την ήττα κάτι που κάνει την μεταξύ τους αναμέτρηση (18/01/2015, 7η Αγωνιστική) ακόμα πιο ντέρμπι.

Νίκη είχαμε και για τον Πάνα Κανδήλας στο Δημοτικό Στάδιο Βλαχιώτη. Η αρκαδική ομάδα επικράτησε με 69-66  στην παράταση του Άρη Σκάλας. Ο Απόλλωνας Τρίπολης επικράτησε με 57-55 του Φιλαθλητικού στο Δημοτικό Στάδιο της Σπάρτης ολοκληρώνοντας ένα σπουδαίο Σαββατοκύριακο για το Αρκαδικό μπάσκετ.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.