Μόνο με Κάρτα Φιλάθλου στα γήπεδα

Μόνο με Κάρτα Φιλάθλου στα γήπεδα

Ιούλιος 27, 2016 - 20:00
0 σχόλια

Κατατέθηκε στη Βουλή την Τετάρτη 27 Ιουλίου η τροπολογία για την Κάρτα Φιλάθλου στο αθλητικό νομοσχέδιο και από τις 30 Σεπτεμβρίου κανένας φίλαθλος δεν θα μπορεί να μπει σε γήπεδο χωρίς αυτήν.

Στην απαραίτητη πλέον από 30 Σεπτεμβρίου Κάρτα Φιλάθλου, θα υπάρχει το ονοματεπώνυμο,  η φωτογραφία, ο αριθμός Αστυνομικού Δελτίου, το ΑΜΚΑ, και η διεύθυνση του κατόχου, ενώ το κόστος της θα ανέρχεται στα 2 ευρώ ενώ οσον αφορά τα παιδιά κάτω των 14 ετών θα είναι απαραίτητη η συνοδεία κηδεμόνα και δεν θα αναγράφεται το ΑΜΚΑ στη δική τους κάρτα.

Το πρωτάθλημα της Super League ξεκινάει στις 20 Αυγούστου και οι φίλαθλοι έχουν ένα περιθώριο περίπου ενός μήνα από την έναρξη του πρωταθλήματος για να προμηθευτούν την Κάρτα Φιλάθλου.

Το μέτρο αυτό του υφυπουργού Αθλητισμού Σταύρου Κοντονή, έρχεται να για αντιμετωπίσει τα πολλά κρούσματα βίας στα ελληνικά γήπεδα αλλά κάτι τέτοιο είναι δεδομένο ότι πρόκειται να προκαλέσει αντιδράσεις κυρίος από κομμάτι των οργανωμένων όπως είχε συμβεί και πέρσι.


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.