Μόνο το γκολ έλειψε στο Τεγέα- Δόξα

Μόνο το γκολ έλειψε στο Τεγέα- Δόξα

Οκτώβριος 19, 2014 - 20:50
3 σχόλια

Σε πολύ ωραίο παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο Φιλικών, η Τεγέα και η Δόξα έμειναν στο 0-0, αλλά πρόσφεραν έναν ωραίο αγώνα στους φιλάθλους που πήγαν στο γήπεδο.

Η Δόξα μπήκε πιο επιθετικά στο παιχνίδι και κυνήγησε από νωρίς το γκολ, όμως η Τεγέα ήταν αυτή που για λίγο δεν άνοιξε το σκορ. Ο Ιωάννου στο 20’ έπιασε ένα πολύ ωραίο και δυνατό σουτ αρκετά μετρά έξω από την μεγάλη περιοχή όμως ο Δημητρέλης, έδειξε τα αντανακλαστικά του και με ωραία απόκρουση έδιωξε την μπάλα σε κόρνερ. Το παιχνίδι είχε από το πρώτο κιόλας λεπτό πολύ καλό ρυθμό και το μηδέν στο πρώτο ημίχρονο έμεινε κυρίως λόγο των κακών επιλογών που έκαναν στα τελειώματα των φάσεων αλλά και στους τερματοφύλακες των δύο ομάδων. Λίγο πριν ολοκληρωθεί το πρώτο 45λεπτο ο Καραμπέτσος απείλησε με πολύ έξυπνη εκτέλεση φάουλ, όμως οι αμυντικοί τις Δόξας έδιωξαν την μπάλα σε κόρνερ προτού γίνουν χειρότερα τα πράγματα.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Δόξα κυνήγησε ακόμα περισσότερο το γκολ, με τις μεγάλες και κλασικές ευκαιρίες να γίνονται στα τελευταία λεπτά του αγώνα. Η Τεγέα σε όλη την διάρκεια του αγώνα ήταν πολύ καλά στημένη αμυντικά και προσπαθούσε με αντεπιθέσεις να απειλήσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα, όμως όσο ωραία και αν έφταναν έξω, ακόμα και μέσα στην περιοχή στο τέλος τα χαλούσαν όλα. Από την άλλη η Δόξα όσο περνούσε ο χρόνος τόσο πιο πολύ αγχωνόταν και μετά το 80’ έχασε δύο πολύ καλές ευκαιρίες. Μήτση και Δρόσος θα μπορούσαν να είχαν δώσει την λύση του γκολ στην ομάδα τους αλλά ούτε ο πρώτος στο 83’ ούτε ο δεύτερος στο 87’ δεν κατάφεραν να στείλουν στα δίχτυα του πολύ καλού για άλλη μια φορά Κωνσταντόπουλου.

Τεγέα: Κωνσταντόπουλος, Καράς, Μαντίκος, Λάγκας, Lleshaj, Τσαλγιτζόπουλος( 79’ Δημητρακόπουλος ), Καραμπέτσος, Ιωάννου, Μετσάι, Παπαδόγιαννης(74’ Παπαδάτος ) , Μάμαλης (35’ Δούκας).

Δόξα Μεγαλόπολης: Δημητρέλης, Αθανασιάδης, Λαλιώτιτης (79’ Παπαδόπουλος), Μοσχίδης, Σβερκούνος, Τζιανής, Δρόσος, Κοσκολός (77’  Αλεξανδρής Γιω.), Μήτσης, Λυμπερόπουλος Ν., Λυμπερόπουλος Δημ.

Ειδήσεις: 

3 Σχόλια

Ξυπνατε ρρ εκει στην Δοξα οσο ειναι καιρος..μετα θα ειναι αργα κ θα τρεχετε ...με τετοιες εμφανησεις δεν παμε πουθενα ....

Που πάμε ρε με τον Καλατζή; Όσους παίκτες και να έχεις καλούς αν δεν έχεις προπονητή δεν πας πουθενά. Το παρεάκι τι λέει γι΄ αυτό; Ομάδα χωρίς προσωπικότητα, απροπόνητη, με γκρίνια και μουρμούρες στην ημερήσια διάταξη. Ο έλεγχος έχει χαθεί από την πρώτη μέρα. ΞΥΠΝΑΤΕ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΛΙΓΟ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ……………………….

Αντιδήμαρχε και Πρόεδρε σου γράφω την εντεκάδα να την πεις σε αυτόν που κάθετε στην άκρη του πάγκου και παρακολουθεί το παιχνίδι. Έτσι και αλλιώς δεν φτιάχνει αυτός την σύνθεση, 5-0 την Κυριακή αν βάλεις αυτούς. ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ, ΛΑΛΙΩΤΙΤΗΣ, ΣΒΕΡΚΟΥΝΟΣ, ΜΟΣΧΙΔΗΣ, ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ Δ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, ΑΝΤΩΝΑΚΑΣ, ΔΡΟΣΟΣ (ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟΣ ΑΛΛΛΙΩΣ), ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ Ν. ΜΗΤΣΗ. ΝΙΚΑΣ ΑΝΕΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΩΧΝΕΙΣ ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ. ΑΛΛΙΩΣ ΕΚΕΙ ΣΤΗ ΜΙΖΕΡΙΑ ΘΑ ΕΙΣΑΙ!!! ΠΟΙΟΣ ΚΟΣΚΟΛΟΣ (ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΝΑ ΠΕΤΑΕΙ) ΚΑΙ ΤΖΑΝΝΗΣ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5 ΧΡΟΝΙΑ; ΞΥΠΝΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ..................

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.