Μοναδική χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα στην Τρίπολη (pics,vid)

Μοναδική χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα στην Τρίπολη (pics,vid)

Δεκέμβριος 25, 2018 - 10:32
2 σχόλια

Όπως κάθε χρόνο ο Δήμος Τρίπολης αλλά και οι κάτοικοί της έδωσαν το δικό τους Χριστουγεννιάτικο χρώμα στην πόλη της Τρίπολης.

Κάνοντας μια βόλτα θα συναντήσει κάποιος τα στολισμένα έλατα σε ολόκληρο το κέντρο και φυσικά το πολύ μεγάλο έλατο στην κεντρική πλατεία Αγίου Βασιλείου και τη φάτνη.

Στην πλατεία Πετρινού μικρά φωτισμένα δεντράκια, ένα πελώριο έλατο και φυσικά το Χριστουγεννιάτικο χωριό και το σπίτι του Άη-Βασίλη. Στην πλατεία Άρεως θα αντικρίσετε ένα μεγάλο έλατο με φωτάκια και ένα λούνα παρκ για μικρούς και μεγάλους.

Ο φακός του ArcadiaPortal.gr έκανε την καθιερωμένη του βόλτα όπως κάθε χρόνο και σας παρουσιάζει μια εικόνα της στολισμένης Τρίπολης από το δήμο και τους κατοίκους της.

Video: 

ArcadiaPortal.gr Μοναδική χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα στην Τρίπολη


2 Σχόλια

Κάνετε πλάκα, έτσι; Πού ακριβώς είναι η πρωτοτυπία; Τα ίδια και τα ίδια έδώ και 4,5 χρόνια χωρίς καμία απολύτως έμπνευση. Τα δε μοβ λαμπάκια στο δέντρο της κεντρικής πλτείας, πιο κιτς και κακόγουστος..πεθαίνεις!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.