Μοναδικές στιγμές τριάθλου δίπλα στη λίμνη Λάδωνα (photos&video)

Μοναδικές στιγμές τριάθλου δίπλα στη λίμνη Λάδωνα (photos&video)

Ιούλιος 27, 2014 - 17:35
0 σχόλια

Πλούσιο φωτογραφικό υλικό και βίντεο από την κάμερα του Arcadia Portal

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το «Τρίαθλο Λάδωνα» την Κυριακή 27 Ιουλίου με 48 συμμετοχές από άνδρες και γυναίκες από ολόκληρh την Ελλάδα.

Για τρίτη χρονιά, ο μονοήμερος αγώνας ορεινού τριάθλου, με την ονομασία ''X-EVENT'' ΤΡΙΑΘΛΟ ΛΑΔΩΝΑ 2014 περιeλάμβανε κολύμπι, ορεινή ποδηλασία και ορεινό τρέξιμο χωρίς διάλειμμα χρόνου μεταξύ των αθλημάτων.

Oι υψηλές θερμοκρασίες που σημειώθηκαν δεν απογοήτευσαν τους συμμετέχοντες οι οποίοι δε θα μπορούσαν να μη λάβουν μέρος στον αγώνα αυτό και να χάσουν τις όμορφες εικόνες που προσφέρει η τεχνητή λίμνη του Λάδωνα η οποία συνδυάζει βουνό και καταπράσινα νερά.

Η Ολυμπιακή απόσταση πρώτη διαδρομή περιελάμβανε 1500 μ. κολύμπι, 31,3 χλμ. ποδήλατο, 9,2 χλμ. τρέξιμο συνολικού μήκους 42 χιλιομέτρων και  Sprint απόσταση Η δεύτερη περιελάμβανε 750 μ. κολύμπι, 15,2 χλμ. ποδήλατο, 5 χλμ. τρέξιμο  συνολικού μήκους 21 χιλιομέτρων.

Οι συμμετέχοντες που μίλησαν στην κάμερα του Arcadia Portal ανέφεραν ότι το τρίαθλο είναι ένα άθλημα που συνδυάζει κολύμπι, ποδήλατο , τρέξιμο τους ενθουσιάζει και δε θα μπορούσαν να αλλάξουν με τίποτα την εμπειρία που αποκόμισαν από αυτό το ταξίδι τους και τη συγκεκριμένη συμμετοχή τους.

Η Μαρίνα Αναστασίου, εκπρόσωπος της διοργανώτριας mountainsports μίλησε στην κάμερα του Arcadia Portal γι’ αυτή τη διοργάνωση που όπως είπε με τη βοήθεια του Δήμου Γορτυνίας είναι η τρίτη χρονιά που πραγματοποιείται στη λίμνη Λάδωνα. Το τρίαθλο δίπλα στη λίμνη Λάδωνα είναι μία ξεχωριστή εμπειρία, είπε η κ. Αναστασίου, αφού η θέα του νερού και στα τρία αθλήματα είναι κάτι το ξεχωριστό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ανάμεσα στους συμμετέχοντες ήταν και ο Κωνσταντίνος Παπανικολάου, ο οποίος θα πάρει μέρος στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ironman στη Χαβάη τον Οκτώβριο.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί μοναδικά στιγμιότυπα από τον αγώνα τριάθλου στη λίμνη Λάδωνα έτσι όπως τα κατέγραψε η κάμερα του Arcadia Portal, καθώς και τι είπαν οι συμμετέχοντες για τη συμμετοχή και την εμπειρία τους.
 

Video: 

youtube://v/4iQAmJxEIWQ


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.