Μνημόσυνο στον «Γέρο του Μοριά» στην παλιά Βουλή (pics)

Μνημόσυνο στον «Γέρο του Μοριά» στην παλιά Βουλή (pics)

Φεβρουάριος 07, 2016 - 15:12
0 σχόλια

Μέσα σε κλίμα συγκίνησης και παρουσία πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκε από την Παγγορτυνιακή Ένωση την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου στο κτήριο της Παλαιάς Βουλής πνευματικό μνημόσυνο για την επέτειο των 173 χρόνων από τον θάνατο του απελευθερωτού της Ελλάδος Θεόδωρου Κολοκοτρώνη.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης προβλήθηκε επετειακό βίντεο –αφιέρωμα για την  Παγγορτυνιακή Ένωση (σκηνοθεσίας Σωτήρη Λαμπρόπουλου), ενώ έγιναν βραβεύσεις των διατελεσάντων Προέδρων της Ένωσης: (+)Γωργίου Μαλλούχου, (+)Κωνσταντίνου Μπράμου, Παναγιώτη Γιαννόπουλου, Κωνσταντίνου Καλύβα, Χρήστου Δημητρόπουλου, Κωνσταντίνας Καραχάλιου και Ηλία Γιαννικόπουλου.

Νωρίτερα την ίδια ημέρα  πραγματοποιήθηκε και το καθιερωμένο ετήσιο μνημόσυνο για τον ελευθερωτή του Γένους μας Θεόδωρου Κολοκοτρώνη στον Ι.Ναό Αγίου Γεωργίου Καρύτση, καθώς και επιμνημόσυνη δέηση στον παρακείμενο ανδριάντα του Ήρωα στην οδό Σταδίου, μπροστά από την Παλαιά Βουλή.

Φωτογραφίες: Χρήστος Κιντής, Βασίλης Κουτρουμάνος

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.