«Μνήμες Λιγνίτη» 2019 (pics)

«Μνήμες Λιγνίτη» 2019 (pics)

Σεπτέμβριος 09, 2019 - 08:33
0 σχόλια

Επιτυχώς διεξήχθη η 11η διοργάνωση

 

Συγχαρητήρια και ένα μεγάλο «ευχαριστώ» σε όλους

 

Με τρισάγιο που τελέσθηκε στη μνήμη των κεκοιμημένων συναδέλφων, ξεκίνησε η 8η Σεπτεμβρίου, ημέρα διεξαγωγής του Πανελληνίου αγώνα δρόμου υπό τον διακριτικό τίτλο «Μνήμες Λιγνίτη».

Του αγώνα που συνδιοργανώνουν ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ και η ΔΕΗ Α.Ε και που επί 11 συναπτά έτη έχει καταφέρει να κατακτήσει και να διατηρήσει μία ξεχωριστή θέση στις καρδιές όχι μόνο των αθλητών αλλά και του κόσμου.

 Οι συμμετοχές πολλές, οι αιτήσεις ακόμα περισσότερες (ξεπέρασαν τις 750 ) ενώ οι περιοχές από όπου καταφθάνουν κάθε χρόνο οι δρομείς αυξάνονται με εντυπωσιακό ρυθμό.

Όλα αυτά δεν μπορεί παρά να αποτελούν την καλύτερη απόδειξη ότι οι «Μνήμες Λιγνίτη» συνιστούν έναν θεσμό με γερές βάσεις, έναν θεσμό που δυναμώνει κάθε χρόνο, έναν θεσμό που έχει καταφέρει να συνδέσει με έναν πολύ δυνατό κρίκο: εργαζόμενους – ηλεκτρική ενέργεια – ορυχεία – αθλητισμό και πολιτισμό.

Τόσο για το Σωματείο όσο και για τη ΔΕΗ Α.Ε, αποτελεί ιδιαίτερη τιμή η συμμετοχή των εκατοντάδων δρομέων και του κόσμου καθώς η παρουσία τους προσδίδει ακόμα μεγαλύτερη δυναμική και αξία στον θεσμό που «γεννήθηκε» για να τιμήσει τους εργαζόμενους της Επιχείρησης και πρωτίστως όλους αυτούς που χάθηκαν στο βωμό του καθήκοντος.

Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ευχαριστεί και συγχαίρει ενθέρμως όσους, καταρχάς, δήλωσαν συμμετοχή στον αγώνα, όλους αυτούς που αγωνίστηκαν, όλους όσους βοήθησαν με τον τρόπο του ο κάθε ένας στην οργάνωση και διεξαγωγή του (Συλλόγους, Αρχές, φορείς, εθελοντές) και φυσικά τον κόσμο που ενθαρρύνει πάντα με ένα συγκινητικό τρόπο τόσο τους δρομείς όσο και το σωματείο ώστε να συνεχίζουμε την προσπάθεια.

Θα ήτο παράλειψη στο σημείο αυτό να μην αποδοθούν εύσημα και στην οργανωτική επιτροπή του αγώνα που κάθε χρόνο εργάζεται μεθοδικά και ακούραστα προκειμένου να πετύχει μία άρτια διοργάνωση και το αποτέλεσμα αυτής, αποτελεί αδιαμφισβήτητη και ανεκτίμητη επιβράβευση.

 

Στον σύνδεσμο https://www.smftiming.com/lignitis2019/ μπορείτε να βρείτε όλα τα αποτελέσματα του αγώνα.

Άλμπουμ με πλήρες φωτογραφικό υλικό της διοργάνωσης θα αναρτηθεί άμεσα στην ιστοσελίδα του σωματείου (spartakos-dei.gr)

 

Γραφείο Τύπου

Tags: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.