Μητσοτάκης: Όχι στην πόλωση και στον διχασμό

Μητσοτάκης: Όχι στην πόλωση και στον διχασμό

Μάρτιος 14, 2019 - 11:03
0 σχόλια

Ευθεία απάντηση στον Αλέξη Τσίπρα και στον «διχαστικό και πολωτικό του λόγο» έδωσε χθες το βράδυ από τη Μυτιλήνη ο Κυριάκος Μητσοτάκης, διαμηνύοντας ότι δεν θα μπει «στον ανούσιο διχασμό», ούτε θα τον ακολουθήσει στον δρόμο της τοξικότητας. Αντ’ αυτού, όπως είπε, «τον παραδίδω στην κρίση των Ελλήνων», ενώ επανέλαβε ότι οι ευρωεκλογές –εφόσον δεν προηγηθούν οι εθνικές εκλογές– αποτελούν δημοψήφισμα «εθνικής κάλπης» για να σταλεί στην κυβέρνηση το μήνυμα «τελειώσατε, ήρθε η ώρα να φύγετε».

Σχολιάζοντας τη χθεσινή ομιλία του πρωθυπουργού στην K.O. του ΣΥΡΙΖΑ, ο πρόεδρος της Ν.Δ. τον έψεξε ότι επιδίδεται σε διχαστικό λόγο γιατί δεν έχει να πει τίποτα για την επόμενη μέρα της χώρας. «Δεν μπορεί να περιγράψει δικό του όραμα για το πώς φαντάζεται την Ελλάδα μετά την κρίση. Δεν υπάρχει σχέδιο. Υπάρχει μόνο αγάπη για την καρέκλα και προσπαθεί να συσπειρώσει την κομματική του βάση που φυλλορροεί», σημείωσε ο κ. Μητσοτάκης, τονίζοντας ότι η Ν.Δ. θα απαντά σε ό,τι υποστηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ, ωστόσο, όπως είπε, «εμείς θα κοιτάξουμε μπροστά, θα μιλήσουμε για το μέλλον, για το πώς μπορούμε να κάνουμε τη ζωή του Eλληνα καλύτερη – δεν θα ακολουθήσουμε τον κ. Τσίπρα στον δρόμο της πόλωσης και του ανούσιου διχασμού». Ο κ. Μητσοτάκης επέμεινε στον πολιτικό χαρακτήρα της μάχης των ευρωεκλογών, καθώς θα είναι η πρώτη φορά που η κυβέρνηση θα βρεθεί ενώπιον των ευθυνών της.


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.