Μητσοτάκης: Ο κ. Τσίπρας οφείλει να παραιτηθεί

Μητσοτάκης: Ο κ. Τσίπρας οφείλει να παραιτηθεί

Μάιος 26, 2019 - 22:32
1 σχόλια

Την παραίτηση του Αλέξη Τσίπρα και την προκήρυξη εκλογών ζήτησε ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας στην πρώτη του δήλωση μετά τη δημοσιοποίηση των πρώτων επίσημων αποτελεσμάτων από το υπουργείο Εσωτερικών.

«Οι πολίτες απαιτούν πολιτική αλλαγή. Στέκομαι απέναντί σας με απόλυτη επίγνωση της πατριωτικής μας ευθύνης. Σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη σας. Αντλώ δύναμη από όσους μας τίμησαν. Αλλά σέβομαι και όσους πολίτες έκαναν άλλες επιλογή. Γιατί είμαι εδώ για να ενώσω και να βάλουμε την πατρίδας μας σε μία άλλη εποχή. Το αποτέλεσμα των εκλογών σε περιφέρειες και δήμους συνιστούν ισχυρή αποδοκιμασία της κυβέρνησης.»

Είναι φανερό ότι ο ελληνικός λαός έχει αποσύρει τη στήριξή του από την κυβέρνηση. Ο κ. Τσίπρας οφείλει να παραιτηθεί και να προκηρύξει εθνικές εκλογές.


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Είδα κάπου να κάνεει δηλώσεις ο Αντωνάκης και παρατήρησα ότι το μάτι του δεν γυάλιζε όπως συνήθως, ίσως η άνοδος των ποσοστών του κόμματός του να είναι μια κάποια "λύσις".

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.