Μητσοτάκης - Novartis: Πρωτοφανής υπονόμευση των δημοκρατικών θεσμών

Μητσοτάκης - Novartis: Πρωτοφανής υπονόμευση των δημοκρατικών θεσμών

Ιανουάριος 03, 2019 - 12:46
6 σχόλια

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, κάνει λόγο για «πρωτοφανή υπονόμευση των δημοκρατικών θεσμών» και για ευθεία απειλή της διάκρισης εξουσιών στη χώρα κάνει λόγο σε δήλωσή του.
 
«Όσα συμβαίνουν τις τελευταίες μέρες συνιστούν πρωτοφανή υπονόμευση των δημοκρατικών μας θεσμών και απειλούν ευθέως την διάκριση των εξουσιών στη χώρα μας. 
 
Δεν μπορεί να γίνεται ανεκτό σε ένα Κράτος Δικαίου εν ενεργεία υπουργός να απειλεί ονομαστικά εισαγγελείς και ανακριτές ότι δεν επιτελούν την αποστολή τους, όπως ο ίδιος θα επιθυμούσε, και ο πρωθυπουργός να τον καλύπτει. Ούτε μπορεί να γίνει ανεκτό σε ένα  Κράτος Δικαίου να χαρακτηρίζεται από την Δικαιοσύνη προστατευόμενος μάρτυρας πρόσωπο που βαρύνεται με κατηγορίες, ενώ ο νόμος ρητά το απαγορεύει. 
 
Θέλω να διαβεβαιώσω τους πολίτες ότι θα διαφυλάξω με όλες μου τις δυνάμεις το κύρος και την αξιοπιστία των θεσμών μας. Και καλώ τους επικεφαλής όλων των δημοκρατικών δυνάμεων της χώρας να αποτρέψουμε από κοινού την επιχειρούμενη θεσμική εκτροπή, την οποία πλέον και οι ίδιοι οι δικαστές επισημαίνουν. Καλώ, τέλος, όλους τους δικαστικούς λειτουργούς να υψώσουν ανάστημα και να αποκαταστήσουν το κύρος και την ανεξαρτησία της Ελληνικής Δικαιοσύνης».

Ειδήσεις: 

6 Σχόλια

Ας κάνουν λοιπόν τη δουλειά τους οι Κύριοι δικαστές και τότε θα δούμε ποιός θα κλάψει.

Όχι ρε π@@στη μου, τον πιάσανε. Και τώρα τι κάνουμε; Άχρηστος και ανίκανος αυτός ο Μανιαδάκης. Δεν μπορούσε να έχει διπλή υπηκοότητα όπως ο Χριστοφοράκος και να πάει στη σχετική πρεσβεία να ζητήσει πολιτικό άσυλο και προστασία από την τελευταία κομμουνιστική κυβέρνηση της εποχής μας; Γαμώτο...

@14:24 - Το πας το σανό κάτω αμάσητο. 50-60 φορές ταξίδεψε το 2018 στο εξωτερικό. Με την οικογένεια του και τα παιδιά του ήταν στο αεροδρόμιο και είχε ενημερώσει και την ίδια την εισαγγελέα τηλεφωνικά. Έτσι προσπαθείς να φύγεις κρυφά στο εξωτερικό; Ενημερώνοντας την εισαγγελέα; Ρόμπα έκανε όλο το κατεστημένο του Σύριζα ο Μανιαδάκης. Τον "Ρασπούτιν" και όλους τους "Κλουζώ" της συμφοράς. Δεν τους έκατσε ο εκβιασμός και τώρα ξεφτιλίστηκαν. Όσο αφορά τον Χριστοφοράκο, ας πάει ο Αλέκσης στην φίλη του την Μέρκελ και να απαιτήσει να τον στείλουν πίσω. Άσε όμως, μην βγάλει και άλλο έρπη...

Έκαναν έφοδο σήμερα στα σπίτια του και δεν βρήκαν ούτε μια καρέκλα. Σου εύχομαι Παύλο καλή δύναμη να πείσεις τους πάντες ότι σήμερα έχει κουφόβραση! Ε, με 45 βαθμούς υπό σκιά είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς ότι έξω χιονίζει. Πες μας κι άλλα, πες μας κι άλλα...

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.