Μητσοτάκης για Νίκα: Ή βουλευτής ή δήμαρχος

Μητσοτάκης για Νίκα: Ή βουλευτής ή δήμαρχος

Αύγουστος 31, 2018 - 13:02
1 σχόλια

Οριστικό τέλος φαίνεται να δίνεται στα σενάρια περί υποψηφιότητας του δημάρχου Καλαμάτας κ. Π. Νίκα για τη θέση του περιφερειάρχη Πελοποννήσου. Ο επιτυχημένος και ιδιαιτέρως αγαπητός στην πόλη του δήμαρχος «έπαιξε» πολύ ως όνομα που με τη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας θα μπορούσε να διεκδικήσει την Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του messiniapress.gr, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης είπε στον κ. Νίκα ότι οι επιλογές που έχει είναι δύο: είτε να διεκδικήσει βουλευτική έδρα με το κόμμα της ΝΔ είτε να κατεβεί εκ νέου υποψήφιος για τη δημαρχία.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Νίκας είχε θέσει ως προϋπόθεση για να κατεβεί στην Περιφέρεια Πελοποννήσου αφενός να του δοθεί «καθαρό» χρίσμα από τη ΝΔ και αφετέρου να έχει τη στήριξη του Αντώνη Σαμαρά, κάτι που δεν φάνηκε ποτέ ότι θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί.


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.