Μητσοτάκης: Εγγυώμαι μια Ελλάδα με λιγότερους φόρους και περισσότερες δουλειές

Μητσοτάκης: Εγγυώμαι μια Ελλάδα με λιγότερους φόρους και περισσότερες δουλειές

Μάιος 21, 2019 - 10:43
0 σχόλια

«Το μήνυμα της Πάτρας αντηχεί σε όλη την Ελλάδα. Ας έλθουν οι πολιτικοί μας αντίπαλοι να δουν τι σημαίνει μεγάλη συγκέντρωση» , είπε στην αρχή της ομιλίας του στην Πάτρα ο πρόεδρος της ΝΔ. Παράλληλα, τόνισε πως εγγυάται για μία Ελλάδα με λιγότερους φόρους και περισσότερες δουλειές.

«Εμείς δεν είμαστε, ούτε με τους πολλούς, ούτε με τους λίγους. Είμαστε με όλους τους Έλληνες και η δουλειά μας, η δουλειά μου προσωπικά είναι να ενώσω την Ελλάδα σε μία πορεία προς ένα πιο φωτεινό μέλλον, το μέλλον που μας αξίζει, το μέλλον που μας αναλογεί», τόνισε ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη διάρκεια της ομιλίας του χθες το βράδυ, σε πολιτική συγκέντρωση στο κλειστό γήπεδο της Ε.Α.Π., στην Πάτρα.

Αναφερόμενος στις εκλογές της Κυριακής, τόνισε ότι «αυτή αναμέτρηση που έχουμε μπροστά μας είναι εξαιρετικά κρίσιμη, και το βάρος της είναι πολύ μεγαλύτερο από το βάρος που συνήθως έχουν οι ευρωεκλογές, γιατί για πρώτη φορά, μετά από σχεδόν τέσσερα χρόνια, θα μιλήσουν οι ίδιοι Έλληνες και θα πάρουν τις τύχες του τόπου στα χέρια τους και θα απαντήσουν σε όλα όσα έζησαν, στα πολλά ψέματα, στους αβάσταχτους φόρους, στο θλιβερό διχασμό στον οποίο και σήμερα κάποιοι επενδύουν, θα απαντήσουν όμως και στην εθνική ταπείνωση της συμφωνίας των Πρεσπών, γιατί σε αυτές τις εκλογές ψηφίζουμε και για τη Μακεδονία μας».

Μένοντας στο θέμα των εκλογών, σημείωσε ότι «αυτή η κάλπη δεν επιτρέπει ίσες αποστάσεις, αλλά δεν επιτρέπει και πειράματα με κόμματα μιας χρήσης» και απευθυνόμενος ιδιαίτερα και προς τη νεολαία, ανέφερε: «Tα διλήμματα στα οποία θα κληθείτε να απαντήσετε είναι ξεκάθαρα: Επιλέγουμε την αλήθεια ή το ψέμα, επιλέγουμε την προκοπή ή την καθήλωση, επιλέγουμε την ενότητα ή το διχασμό, θέλουμε σιγουριά και ασφάλεια ή ανασφάλεια, θέλουμε εθνική υπερηφάνεια ή ταπείνωση, θέλουμε αξιοπρέπεια ή πολιτική χυδαιότητα. Με άλλα λόγια, θέλουμε μία μεγάλη πολιτική αλλαγή, ή θέλουμε τέλμα και στασιμότητα. Στις 26 Μαΐου, όλες και όλοι ψηφίζουμε τελικά για την Ελλάδα την οποία θέλουμε, για αυτό και θέλω να περάσουμε το μήνυμα ότι σε αυτή την κάλπη δεν έχουν θέση καμία χαλαρή ψήφος, καμία ψήφος που θα πάει σε κόμματα, τα οποία δεν θα έχουν ρόλο την επόμενη μέρα».

Μάλιστα, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, «η επιλογή είναι ξεκάθαρη: ή με την ΝΔ, ή με την κυβέρνηση της αποτυχίας και την επόμενη Κυριακή αποφασίζουμε και με τη λογική, αλλά και με καρδιά και στηρίζουμε τη μεγάλη μας παράταξη την ενωμένη και ανανεωμένη Νέα Δημοκρατία».

«Το δικό μου σχέδιο», συνέχισε, «είναι ένα σχέδιο για μία Ελλάδα με πολλές καλύτερες καλοπληρωμένες δουλειές, για να μη φεύγουν τα νέα παιδιά στο εξωτερικό, για μια Ελλάδα με λιγότερους φόρους, λιγότερες εισφορές, περισσότερες επενδύσεις, περισσότερες δουλειές, οι οποίες θα προκύψουν μόνο από τον ιδιωτικό τομέα».

Σε άλλο σημείο της ομιλίας του, είπε ότι «οι πολίτες δεν εξαγοράζονται με δωράκια της τελευταίας στιγμής και κάποιοι βαφτίζουν ένα επίδομα της τελευταίας στιγμής ως 13η σύνταξη, αλλά 13η σύνταξη δεν ήταν αυτό το οποίο πήραν, ήταν ένα κουτσουρεμένο επίδομα, καλοδεχούμενο, αλλά όχι 13η σύνταξη».


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.