Μητσοτάκης από Τήνο: Να διεκδικήσουμε την καλύτερη Ελλάδα που αξίζουμε

Μητσοτάκης από Τήνο: Να διεκδικήσουμε την καλύτερη Ελλάδα που αξίζουμε

Ιανουάριος 06, 2018 - 20:02
7 σχόλια

Στην τελετή του Αγιασμού των Υδάτων, στην Τήνο, για τη γιορτή των Θεοφανείων, βρέθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κυριάκος Μητσοτάκης.

Αμέσως μετά, ο Πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης δήλωσε: «Αυτή τη λαμπρή μέρα σήμερα εδώ από την Τήνο, αυτόν τον τόσο σημαντικό τόπο για τη Χριστιανοσύνη και την Ορθοδοξία, θέλω να ευχηθώ σε όλες και σε όλους χρόνια πολλά και να έχουμε μια καλή χρονιά. 

»Τα νέα παιδιά που βούτηξαν στα παγωμένα νερά για να ανασύρουν το Σταυρό επέδειξαν θάρρος και πίστη. Θάρρος και πίστη, δύο αρετές που θα μας είναι πάρα πολύ χρήσιμες, καθώς μπαίνουμε στο 2018.   
Θάρρος να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες, να παλέψουμε όλοι με τις εσωτερικές μας αδυναμίες, αλλά και πίστη. Πίστη, όχι μόνο στη Θρησκεία μας, στις αξίες μας, στις παραδόσεις μας. Κυρίως εσωτερική πίστη στις δικές μας δυνατότητες να μπορούμε να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες, να τα καταφέρουμε, να διεκδικήσουμε την καλύτερη Ελλάδα που όλοι μαζί αξίζουμε. Χρόνια πολλά σε όλες και σε όλους».

(ΠΗΓΗ: protothema.gr)

 

Ειδήσεις: 

7 Σχόλια

Παύλος 07:21 Εκτός ότι δεν σ' ακούει, παίζει να είσαι κι ο μοναδικός που δίνει συγχαρητήρια στο ζαβό. Όλοι το λένε, ακόμα και μέσα από το κόμμα του (σου). Παρεμπιπτόντως, δεν είχες να κάνεις κάτι καλύτερο πρωί-πρωί, από το να γράψεις σχόλιο για το Μητσοτάκη; Τί στο διάολο πίνετε μερικοί; Μαλακόζουμο;

@Σταύρος - Δεν ξέρω τι πίνουν οι άλλοι αλλά να δεις τι πίνεις εσύ που δεν καταλαβαίνεις ούτε τα troll. Δηλαδή αν κάποιος υπογράφεις ως Obama θα νομίζεις ότι απαντάς στον Obama; Όσο για την ουσία αυτών που έγραψες, ζαβό λένε τον Κυριάκο μόνο οι πολύ καμμένοι Συριζαίοι. Αυτοί που διαβάζουν βάξ και βάνη και περιμένουν να κάνει πάλι εκπομπή ο Λαζόπουλος. Προφανώς ανήκεις σε αυτό το μικρό υποσύνολο της Ελληνικής κοινωνίας. Για εμένα ζαβός είναι αυτός που νομίζει ότι Λέσβος και Μυτιλήνη είναι διαφορετικά νησιά.

13.02 Μεγάλε, χαλάρωσε και κατούρα και λίγο για να μην σε πονέσουν τα νεφρά σου...Δεν ξέρω τί λένε οι "πολύ καμμένοι Συριζαίοι" όπως τους αποκαλείς, αλλά εγώ έχω ακούσει να λένε ζαβό τον Κούλη και μέσα από τη Νέα Δημοκρατία, εκτός κι αν είναι κι αυτοί "καμμένοι Συριζαίοι"...Εσύ δηλαδή θέλεις να μας πεις ότι ο Μητσοτάκης αξίζει να κυβερνήσει τη χώρα ως αυριανός πρωθυπουργός; Και μετά προσπάθείς να μας πείσεις ότι δεν πίνεις μαλακόζουμο που σου γράφει ο άλλος πιο πάνω...Με το κιλό το πίνεις μάλιστα...Καλή χώνεψη...

Η Παναγία μαζί μας. Ελπίζω η Αγία Σκέπη να μας φυλάει από κάθε κακό, φίλο ή γείτονα ή συνέταιρο στην Ε.Ε. την (SIEMENS κυρίως!). Οι προσκυνημένοι θα εμφανιστούν σαν αθώα περιστεράκια............δεν τους χαιρόμαστε!

@20:20 - Μας κυβερνάει κάποιος που πιστεύει ότι η Λέσβος και η Μυτιλήνη είναι διαφορετικά νησιά, που γελάει όλος ο πλανήτης με τα αγγλικά του και έχει γίνει συνώνυμο της κωλοτούμπας. Από αυτόν, ο Μητσοτάκης είναι 100 φορές πιο άξιος να κυβερνήσει. Με τον Τσίπρα χαίρονται μόνο όσοι δημόσιοι υπάλληλοι είναι τεμπέληδες. Οι άξιοι δημόσιοι υπάλληλοι και όλος ο ιδιωτικός τομέας ακούνε Σύριζα και έχουν αναγούλες.

Γεια σου Παύλο άρχοντα !!! Εγω που ειμαι τεμπέλης του δημοσίου διορισμένος απο τα 21 μου εποχές καλτεζιωτη ,και δεν ειμαι Συριζαίος τι γινεται ;;;;

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.