Μητροπολίτης Αλέξανδρος: Φτάσαμε εδώ γιατί κατέλαβαν την εξουσία εγκέφαλοι ταραγμένοι και θολωμένοι (vid)

Μητροπολίτης Αλέξανδρος: Φτάσαμε εδώ γιατί κατέλαβαν την εξουσία εγκέφαλοι ταραγμένοι και θολωμένοι (vid)

Ιούνιος 01, 2017 - 11:35
8 σχόλια

Ως κραυγή αγωνίας χαρακτήρισε την ημερίδα που πραγματοποίησαν γονείς και συλλογικότητες της Αρκαδίας την Τετάρτη 31 Μαΐου στην Τρίπολη με θέμα «Τι δρομολογείται στην Παιδεία;» ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας κ.κ. Αλέξανδρος.

Θέμα της εκδήλωσης ήταν η ενημέρωση των πολιτών για το τι περιελάμβανε η εγκύκλιος του υπουργείου Παιδείας βάσει της οποίας καθιερώνεται η Θεματική Εβδομάδα στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση, η οποία περιλαμβάνει μια υποενότητα για τις έμφυλες ταυτότητες και το λεγόμενο κοινωνικό φύλο.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας κ.κ. Αλέξανδρος λίγο πριν από την έναρξη των ομιλιών, σε δηλώσεις του υπογράμμισε ότι η ημερίδα πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της σωστής διαπαιδαγώγησης και προστασίας των παιδιών από τους θολωμένους εγκεφάλους που κυβερνούν την Ελλάδα.

«Η Εκκλησία στηρίζει ό,τι χρειάζεται για την προστασία των παιδιών της, γιατί είναι η μητέρα και αγαπάει και θέλει όλοι οι άνθρωποι να είναι στη σωστή πορεία μας, όπως μας δημιούργησε ο Θεός, άρρεν και θήλυ», επεσήμανε.

Έως εδώ έχουμε φτάσει γιατί κατέλαβαν την εξουσία εγκέφαλοι ταραγμένοι και θολωμένοι.

Έφη Καστραντά
 

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Μητροπολίτης Αλέξανδρος: Κατέλαβαν την εξουσία εγκέφαλοι ταραγμένοι


8 Σχόλια

ΝΑ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΨΕΤΕ ΝΑ ΕΧΩ ΣΕΒΑΣΜΙΟΤΑΤΕ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΥΜΦΩΝΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΞΑΤΕ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΜΑΓΑΛΗ ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΤΕ ΝΑ ΣΥΓΚΡΟΥΣΤΗΤΕ ΑΝΟΙΧΤΑ

Ο καθένας μπορεί να εκφράσει την άποψη του... Ωστόσο η Εκκλησία είχε ανέκαθεν εχθρική στάση στους ομοφυλόφιλους και ερμαφρόδιτους, οπότε η άποψη της Εκκλησίας εν γένει και του Μητροπολίτη Αλέξανδρου ειδικότερα έχει μικρή σημασία... Κατά τα άλλα αγαπάτε αλλήλους.

Όταν όλοι στηρίζομαι, στις εκλογές, παιδιά από όλα τα κόμματα που όμως έχουν και παιδεία από πανεπιστήμια και λέσχες πέραν του Ατλαντικού αλλά και από την γη της <<επαγγελίας>>, αυτά δυστυχώς συμβαίνουν σεβασμιότατε.

Ειδα και τους αρχοντες με προικισμενους εγκεφαλους που οδηγησαν τη παιδεια.Διαρκως καταληψεις.Αν ειναι δυνατο ενα οργανωμενο κρατος να μη μπορει η να μη θελει να παρει τον ελεγχο των καταληψεων απο 16χρονα.Κατηργησε τα ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ επεβαλε με νομο το μονοτονικο συστημα,απαξιωσε το μαθημα των θρησκευτικων και αλλα πολλα που θα μπορουσα να αναφερω.

Ως εδώ έχουμε φτάσει ,όταν τα "αφήνουμε " όλα σε μια ανώτερη δύναμη,όντα άβουλα με παροπιδες.Δυστυχώς αυτό είμαστε,συμφωνούμε μόνο με ότι συνάδει με τα δικα μας πιστεύω ,μόνο μέχρι εκεί που φτάνει η δική μας λογική ,οτιδήποτε διαφορετικό το αποριπτουμε .Και θέλουμε να πάμε και μπροστά σαν χωρα;Πως;Όταν σωστό είναι μόνο ότι λέει ο Θεός ;Εν έτη 2017;Κριτική σκέψη δεν υπαρχει;

Ποιος εδωσε το δικαιωμα στον καθε ρασοφορο να κριτικαρει την οποιαδηποτε δημοκρατικη επιλογη και αποφαση του λαου; Ποιος του εδωσε το θρασος να επεμβαινει στς συνταγματικες αποφασεις και στο ιδιο δικαιωμα εκλεγειν και εκλεγεστε; Να γιατι πρεπει να χωριστουν οι σχεσεις κρατους και εκκλησια. Ο καθενας στα του..οικου του... ΕΜΦΙΑ θα πληρωσει η εκκλησια ναι η οχι;;;

ΟΤΑΝ Η ΕΕ ΜΕ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΗΣ,ΚΟΒΕΙ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΟΛΟΙ ΛΕΝΕ ΝΑΙ ΣΤΙΣ ΜΕΤΑΡΥΘΜΙΣΕΙΣ,ΟΤΑΝ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ, ΤΟΤΕ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΥΝΑΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ. ΟΤΑΝ ΔΕ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟΝ..ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΛΕΣΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΠΙ..ΟΥΑΙ ΥΜΙΝ ..ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ... ΦΡΑΓΚΕΛΙΟ ΡΕΕΕ

Οι τελευταίοι που κατέλαβαν την εξουσία στην Ελλάδα ήταν οι συνταγματάρχες.Αυτό πιθανώτατα δεν το γνωρίζει ο Σεβασμιώτατος γιατί τότε ίσως διάβαζε.Έκτοτε όλες οι κυβερνήσεις είναι εκλεγμένες.Πως του διαφεύγει αυτό του Σεβασμιώτατου;

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.