Μίσθωση οικοπέδων στο Παράλιο Άστρος για δημιουργία χώρων στάθμευσης

Μίσθωση οικοπέδων στο Παράλιο Άστρος για δημιουργία χώρων στάθμευσης

Απρίλιος 11, 2016 - 10:21
0 σχόλια

Το Συμβούλιο της Τοπικής Κοινότητας Παραλίου Άστρους, με την υπ' αριθμό 11/2016 απόφασή του, πρότεινε την μίσθωση (8) οκτώ οικοπέδων για την δημιουργία ισάριθμων χώρων στάθμευσης στην Τοπική Κοινότητα Παραλίου Άστρους με συμβάσεις τετραετούς διάρκειας.

Η μίσθωση των ακινήτων αυτών γίνεται με δημοπρασία.

Το Δημοτικό Συμβούλιο Βόρειας Κυνουρίας δέχτηκε ότι η μίσθωση οικοπέδων για τη δημιουργία χώρων στάθμευσης κρίνεται επιβεβλημένη, προκειμένου να καλύψει τις αυξημένες ανάγκες των κατοίκων και παραθεριστών και να βελτιώσει τη λειτουργία του μεγαλύτερου τουριστικού θερέτρου του δήμου.

Ενέκρινε την μίσθωση οκτώ (8) οικοπέδων για τη δημιουργία ισάριθμων χώρων στάθμευσης στην τοπική Κοινότητα Παραλίου Άστρους στους παρακάτω τομείς :

Ένα οικόπεδο στον Τομέα Α1 και Β, δύο οικόπεδα στον τομέα Α2, ένα οικόπεδο στον τομέα Ζ, δύο οικόπεδα στον τομέα Α1, ένα οικόπεδο στον Τομέα Γ και ένα οικόπεδο στον τομέα Δ.

Παραπέμπει το θέμα στην ιεύθυνση Διοικητικών & Οικονομικών Υπηρεσιών του δήμου, προκειμένου να εκδοθεί η απαιτούμενη απόφαση ημάρχου για τον ορισμό των υπαλλήλων που θα συμμετέχουν στην επιτροπή του άρθρου 7 του Προεδρικού διατάγματος 270/81.

Παραπέμπει το θέμα στην οικονομική επιτροπή του δήμου για τα περαιτέρω.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.