Μίσθωση ακινήτου για τη στέγαση του Αστυνομικού Τμήματος Μεγαλόπολης

Μίσθωση ακινήτου για τη στέγαση του Αστυνομικού Τμήματος Μεγαλόπολης

Ιούλιος 21, 2019 - 11:47
0 σχόλια

Ο Προϊστάμενος της Κτηματικής Υπηρεσίας Αρκαδίας διακηρύσσει ότι: στις 22-08-2019 ημέρα Πέμπτη και ώρα 11:00π.μ. θα διεξαχθεί, στην Τρίπολη και στα γραφεία της Κτηματικής Υπηρεσίας Αρκαδίας, η Β' επαναληπτική μειοδοτική δημοπρασία μίσθωσης ακινήτου κατάλληλου για τη στέγαση του Αστυνομικού Τμήματος Μεγαλόπολης σύμφωνα με τους παρακάτω όρους:

1. Το προσφερόμενο ακίνητο πρέπει, σύμφωνα με το από 06-09-2018 κτιριολογικό πρόγραμμα(συνημμένο στην παρούσα) να διαθέτει  χώρους συνολικής μεικτής επιφάνειας περίπου 457τ.μ. , με συνολική ωφέλιμη επιφάνεια 365τμ ήτοι: γραφειακούς χώρους ωφέλιμης επιφάνειας περίπου 330τμ και αποθηκευτικούς χώρους ωφέλιμης επιφάνειας περίπου 35 τμ (οι δεύτεροι εκ των οποίων δύνανται να είναι και υπόγειοι) μετά στεγασμένων ή μη χώρων στάθμευσης τεσσάρων (4) τουλάχιστον αυτοκινήτων και τριών (3) μοτοσυκλετών και λοιπούς βοηθητικούς χώρους. Επίσης να πληροί όλες τις προϋποθέσεις καταλληλότητας από άποψη φωτισμού, αερισμού, μέσων σκίασης, θέρμανσης, ψύξης / κλιματισμού, σύμφωνα με τους ισχύοντες κανονισμούς.

2. Το κτίριο θα πρέπει να είναι ανεξάρτητο και αυτοτελές, σύγχρονο και λειτουργικό, με ανεξάρτητη είσοδο, έτσι ώστε να εξασφαλίζεται πλήρως η άνετη και η ασφαλής παραμονή όσων εργάζονται, το επισκέπτονται ή διαμένουν σε αυτό. Να βρίσκεται εντός του ρυμοτομικού σχεδίου της πόλης της Μεγαλόπολης και σε σημείο που να διευκολύνεται η πρόσβαση των πολιτών ως και η ομαλή κίνηση και η ευχερής στάθμευση των οχημάτων τους. Να πληροί τις προδιαγραφές του από 06-09-2018 κτιριολογικού προγράμματος.

3. Η διάρκεια της μίσθωσης είναι δωδεκαετής (12 έτη) και αρχίζει από  την ημερομηνία υπογραφής του πρωτοκόλλου παραλαβής του ακινήτου από το Δημόσιο.

4. Ανώτατο όριο μηνιαίου μισθώματος ορίζεται το ποσό των χιλίων εκατόν είκοσι τριών ευρώ (1123,00€). Το μίσθωμα που τελικά θα προκύψει από τη δημοπρασία θα παραμένει σταθερό για μια τριετία και θα αναπροσαρμόζεται ετησίως και από την έναρξη του τέταρτου έτους της μίσθωσης κατά ποσοστό ίσο με τη μεταβολή του δείκτη τιμών καταναλώτή του προηγούμενου δωδεκαμήνου, όπως αυτή η μεταβολή υπολογίζεται από την Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛ.ΣΤΑΤ).

5. Ως προς τους λοιπούς όρους και υποχρεώσεις ισχύει η υπ'αριθ. 16457/27-02-2019 αρχική μας διακήρυξη (ΑΔΑ: 9Ο6ΚΗ-ΦΡΣ), η οποία έχει εγκριθεί από τον συντονιστή της Α.Δ.Π.Δ.Ε. & Ι. και μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να λαμβάνουν γνώση της από το πρόγραμμα Δι@ύγεια, από τον διαδικτυακό τόπο της Γενικής Γραμματείας Δημόσιας Περιουσίας (www.gspp.gr) και από τα γραφεία της Κτηματικής Υπηρεσίας Αρκαδίας στην Τρίπολη, Ουάσιγκτον 36, 3ος όροφος , τηλ. 2713 611 106.

Ο Προϊστάμενος της Κτηματικής Υπηρεσίας Αρκαδίας
Σιάμπος Ν. Νεκτάριος
Εφοριακός ΠΕ/Α΄

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.