Μισθός σε Παυλή: Ψευδής η εμπλοκή της ΠΔ Μεταφορών στα μισθωμένα πάρκινγκ (ηχ)

Μισθός σε Παυλή: Ψευδής η εμπλοκή της ΠΔ Μεταφορών στα μισθωμένα πάρκινγκ (ηχ)

Μάιος 23, 2017 - 14:26
18 σχόλια

Σκληρή απάντηση επεφύλαξε ο κ. Παναγιώτης Μισθός, διευθυντής της ΠΔ Μεταφορών και Επικοινωνιών, προς τον δήμαρχο Τρίπολης Δημήτρη Παυλή, ο οποίος, κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης στις 17 Μαΐου και ερωτηθείς από τον κ. Νίκο Τσιαμούλο σχετικά με τις καθυστερήσεις στις μισθώσεις των οικοπέδων για την ελεγχόμενη στάθμευση, τον ονομάτισε ως υπεύθυνο της καθυστέρησης, τόσο τον ίδιο όσο και την Υπηρεσία του, λέγοντας:

«Η μελέτη έδειχνε ότι συγκεκριμένα οικόπεδα θα ήταν απαραίτητα, για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε τη μίσθωσή τους, γι' αυτό και αποταθήκαμε σε εκείνα που ούτως ή άλλως είχαν προταθεί από την προηγούμενη φορά. Μπαίνουν θέματα που έχουν συγκεκριμένο κόστος και αδειοδότηση από τον κ. Μισθό.

Τα οικόπεδα τα αποκλείει ο κ. Μισθός, δεν τα αδειοδοτεί.

Ο κ. Μισθός με επιστολή του στο Arcadia Portal απαντά σε αυτή τη δήλωση του δημάρχου, ζητώντας του να καταθέσει τα στοιχεία που έχει, και διευκρινίζοντας ότι στην Υπηρεσία του δεν έχουν κατατεθεί μελέτες που να αφορούν υπαίθριους χώρους στάθμευσης. 

Ακολουθεί η επιστολή:

ΘΕΜΑ:  Απάντηση σε δημοσίευμα της ιστοσελίδας Arcadiaportal.gr της 17-05-2017

Περιήλθε στην αντίληψή μου δημοσίευμα στην ιστοσελίδα σας (σ.σ. δείτε ΕΔΩ), στο οποίο αναφέρεται στην ελεγχόμενη στάθμευση που προτίθεται να κατασκευάσει  ο Δήμος, καθώς επίσης και για οφειλόμενα  στους ιδιοκτήτες  των μισθωμένων από το Δήμο Τρίπολης οικοπέδων.  

Σε ερώτηση του Δημοτικού Συμβούλου κου Τσιαμούλου Νικολάου προς τον Δήμαρχο για το παραπάνω θέμα, η απάντηση του κυρίου Δημάρχου ήταν ότι ευθύνομαι προσωπικά, αλλά και η Υπηρεσία στην οποία προΐσταμαι, με τη φράση «ο κ. Μισθός δεν τα εγκρίνει».

Σας αναφέρω τα εξής:

Εάν το δημοσίευμα είναι αληθές, σας τονίζω κατηγορηματικά ότι ουδεμία σχέση έχω με την απάντηση του κυρίου Δημάρχου και ότι αυτή είναι ψευδής.

Η Υπηρεσία μας έως και σήμερα δεν έχει εμπλακεί σε καμία διαδικασία που αφορά τη μίσθωση των χώρων που χρησιμοποιεί ο Δήμος Τρίπολης ως Parking και ειδικότερα στην πληρωμή των δικαιούχων ιδιοκτητών τους, διότι για την πληρωμή δεν έχει εκ του Νόμου την αρμοδιότητα.

Στην Υπηρεσία μας δεν έχουν κατατεθεί προς έγκριση μελέτες που να αφορούν υπαίθριους χώρους στάθμευσης (Parking) και δεν έχει ειπωθεί σε κανέναν ότι δεν θα εγκρίνει χώρους που πληρούν τις νόμιμες προϋποθέσεις.

Για όλους τους παραπάνω λόγους, αν είναι αληθές το δημοσίευμα, καλούμε τον κο Δήμαρχο Τρίπολης, εάν έχει κάποια στοιχεία τα οποία έχουν κατατεθεί στην Υπηρεσία μας, να τα δημοσιεύσει, διαφορετικά κρίνεται ως συκοφάντης και θα αναζητήσουμε την αποκατάσταση της αλήθειας, στις αρμόδιες αρχές . 

Παρακαλούμε για τη δημοσίευση  του παρόντος στην ιστοσελίδα σας   

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ Μ.Ε.

ΜΙΣΘΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Ακούστε το ηχητικό.

Υ.Γ Το ArcadiaPortal.gr όπως έχει αποδείξει σεβόμενο τους αναγνώστες του, δεν δημοσιεύει ποτέ ψεύτικα και συκοφαντικά κείμενα

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Παυλής για ελεγχόμενη στάθμευση


18 Σχόλια

Καλά τώρα το κατάλαβε ο Μισθός ότι έχει να κάνει με συκοφάντη και ψεύτη !!!!!! Πάντα φταίνε οι άλλοι, για τα parking, για τα σκουπίδια ,για τα σκυλιά, για τα έργα, οι πρόεδροι των κοινοτήτων, η Περιφέρεια για την κανονιστική ........ Δυστυχώς αυτόν ψηφήσατε κύριοι και κυρίες !!!!!!!!!! λουστίτε τον !!!!!!

Ειναι τσακωμενος με την αληθεια ο ανθρωπος.Να τον χαιρονται η δημοτικοι συμβουλοι που τον στηριζουν ακομα και ο Κωστας που τον στηριξε για να εκλεγει.

Για τον Μητσο αυτα που εχει πει και αυτα που εχει κανει ειναι πτεσματα μπροστα σε αυτο το τοσο αθωο ψεματακι που ειπε για τα παρκινκ

ρε σταματηστε πεσατε να τον φατε τον ανθρωπο..προσπαθει για το καλυτερο ... καρναβαλι στο χωριο του βεβαια...του χρονου καλυτερο

Ευτυχώς που υπάρχει και ο Τσιαμούλος και κάνει σοβαρή αντιπολίτευση και για κάτι τέτοια σοβαρά θέματα ενημερωνόμαστε,δηλαδή τι,ότι ο Δήμαρχος λέει πάντα ψέμματα!

Καλά πάει καλά ο άνθρωπος τα βάζει τώρα και με υπαλλήλους;; Και είναι ντροπή σου και δείχνει πόσο ξεφτίλας είσαι που τα βάζεις με το συγκεκριμένο υπάλληλο που ξέρεις καλά τι είναι Ο υπάλληλος αυτός, όπου και να υπηρετήσαμε, είναι για όλους μας πρότυπο και απορώ πως αντέχει ακόμα εκεί που πήγε

Η απάντηση του κυρίου Δημάρχου είναι ψευδής λέει ο Μισθός. Ντροπή σου Δήμαρχε μας εχεις χορτάσει ψέματα τα τελευταία τρία χρόνια.

Μήτσος- Παναγιώτης 0 - 1. Από το τσεπάκι έβγαλε την λύση αυτή ο κ. Μήτσος και ήταν ίδια με τις άλλες που έχει βγάλει...........έχεις να φας πολλά ........γκολ κ. Μήτσο μας.

Παυλής: ο μεγαλύτερος ψεύτης όλων των εποχών που πέρασε ποτέ απο τον δημαρχιακό θώκο της Τρίπολης.

@Anonymos 18:44 Δεν δίνεις και σε μας απ' αυτό που πίνεις; Θέλεις δηλαδή να μας πεις ότι περιμένεις τον Τσαμούλο να σε ενημερώσει ότι ο Παυλής είναι ψεύτης και δεν έχει κάνει ούτε ένα δράμι έργο 3 χρόνια τώρα; Εσύ δεν το βλέπεις; Δεν ακούς τι του σούρνει καθημερινά ολόκληρη η πόλη; Που ζεις; Στη Ζιμπάμπουε; Ήμαρτον πια με τη βλακεία σας μερικοί...

Ποιος Τσιαμούλος ρε άσχετοι το θέμα με τα πάρκινγκ το έχει φέρει στο συμβούλιο πάνω από ένα χρόνο τώρα, ο Κούρος. Τώρα για τον ψεύτη τον Παυλή τι να πρωτοθυμηθεί κανείς

O ΚΟΎΡΟΣ ΕΊΝΑΙ ΕΚΕΊΝΟΣ ΠΟΥ ΈΒΑΛΕ ΤΟΝ ΤΣΙΑΜΟΥΛΟ ΝΑ ΤΟΥ ΖΗΤΆΕΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΟΝΑΤΙΣΤΌΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΣΎΡΕΙ ΤΗΝ ΜΉΝΥΣΗ!! ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ΡΟΜΠΑ ΒΡΕ

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.