Μισό μέτρο χιόνι στο Λεοντάρι - Μεγάλα προβλήματα από τον χιονιά στη ΝΔ Αρκαδία

Μισό μέτρο χιόνι στο Λεοντάρι - Μεγάλα προβλήματα από τον χιονιά στη ΝΔ Αρκαδία

Ιανουάριος 05, 2019 - 10:08
1 σχόλια

Και ιδιώτες στο δυναμικό της Περιφέρειας για τον καθαρισμό των δρόμων - Επί ποδός τα μηχανήματα από το βράδυ

Από τα ξημερώματα επί ποδός βρίσκεται ο μηχανισμός της Περιφέρειας Πελοποννήσου, προκειμένου να αντιμετωπίσει τον χιονιά που έπληξε την Αρκαδία από τα ξημερώματα του Σαββάτου 5 Ιανουαρίου. Σε επικοινωνία που είχαμε με τον αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας Βαγγέλη Γιαννακούρα, πληροφορηθήκαμε ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα υπάρχει στα Νοτιοδυτικά του Νομού μας, ενώ στο Λεοντάρι το χιόνι έχει φθάσει το μισό μέτρο.

Χθες το βράδυ ξεκίνησαν να επιχειρούν τα μηχανήματα της Περιφέρειας. Μάλιστα, όπως μας είπε ο κ. Γιαννακούρας, έχουν κληθεί και ιδιώτες να συντρέξουν στο έργο του καθαρισμού από τον χιονιά, καθώς τα  μηχανήματα της Περιφέρειας εργάζονται από χθες το βράδυ.

Συγκεκριμένα, η Περιφέρεια επιχειρεί σε Ασέα, Πάπαρι, Σκορτσινού προς Ανδρίτσαινα και Άνω Κοτύλιο, στον δρόμο της Τεγέας, στο Λεοντάρι - Δυρράχι, όπου εκεί εντοπίζεται και το μεγαλύτερο πρόβλημα εξαιτίας του όγκου του χιονιού, σε Στεμνίτσα, Καρύταινα και στη Μεγαλόπολη.

Επίσης, το Καλογερικό είναι κλειστό.

Στον κλοιό του χιονιά βρίσκεται ολόκλρος ο Νομός Αρκαδίας. Χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή στις μετακινήσεις, εφόσον δεν μπορείτε να τις αποφύγετε.


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.