Μισή ντουζίνα μεταγραφές ο Ολυμπιακός Λεωνιδίου και έπεται συνέχεια

Μισή ντουζίνα μεταγραφές ο Ολυμπιακός Λεωνιδίου και έπεται συνέχεια

Οκτώβριος 05, 2018 - 15:11
0 σχόλια

Ο Ολυμπιακός Λεωνιδίου ανακοίνωσε την απόκτηση έξι ποδοσφαιριστών, ενισχύοντας έτσι σημαντικά το ρόστερ του εν όψει του φετινού απαιτητικού, όπως όλα δείχνουν, πρωταθλήματος της Α' Αρκαδίας.

Συγκεκριμένα, η ομάδα της Νότιας Κυνουρίας απέκτησε τον 20χρονο αριστερό μπακ Ηλία Λάλα και τον 17χρονο αμυντικό χαφ Παναγιώτη Πορφύρη από το Λεωνίδιο, τον 19χρονο αριστερό χαφ Νίκο Σαλτούρο από τον Παγγορτυνιακό, τον 35χρονο στόπερ Βαγγέλη Τρωιανό από τον Α.Ο. Περιστερίου, τον 30χρονο φορ Μιχάλη Πυργή από τον Άφοβο Αθηνών και τον 26χρονο αριστερό-δεξί εξτρέμ Γιάννη Βασιλειάδη από την Τόλμη Περιστεριού.

Όπως ενημερωθήκαμε μάλιστα από τον πρόεδρο της ομάδας κ. Στέλιο Γεωργίτση, οι μεταγραφές δεν τελειώνουν εδώ, καθώς η διοίκηση έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τρεις ακόμη ποδοσφαιριστές, ένας εκ των οποίων προέρχεται από το εξωτερικό.

Από: leonidion.gr

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.