Mήνυση Μαντά για ψευδορκία και αυτόφωρη διαδικασία για Παπαφωτίου και Ρουμελιώτη!

Mήνυση Μαντά για ψευδορκία και αυτόφωρη διαδικασία για Παπαφωτίου και Ρουμελιώτη!

Ιανουάριος 10, 2019 - 16:42
1 σχόλια

Ραγδαίες είναι η εξελίξεις γύρω από την μήνυση που είχε καταθέσει ο Περιφερειακό Σύμβουλος και πρώην Αντιπεριφερειάρχης Περικλής Μαντάς κατά του Πέτρου Τατούλη. Υπενθυμίζουμε ότι σε πρόσφατη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου ο Πέτρος Τατούλης είχε κάνει αναφορές για τον Περικλή Μαντά , κατηγορώντας τον ότι ζητούσε  «μαύρο χρήμα» για λογαριασμό μέσου μαζικής ενημέρωσης. Αυτό είχε προκαλέσει την άμεση αντίδραση του Π. Μαντά με την κατάθεση μήνυσης και αγωγής κατά του περιφερειάρχη
Στο πλαίσιο της εξέτασης της υπόθεσης, τις τελευταίες ημέρες σύμφωνα με πληροφορίες εμφανίστηκαν ως μάρτυρες υπεράσπισης του κ. Τατούλη, ο Αντιπεριφερειάρχης Γ. Ρουμελιώτης και ο Περιφερειακός Σύμβουλος Α. Παπαφωτίου .  Όπως φαίνεται τα όσα κατέθεσαν στις ένορκες καταθέσεις τους είχαν ως αποτέλεσμα την υποβολή μήνυσης εναντίον τους, για το αδίκημα της ψευδορκίας και της συκοφαντικής δυσφήμισης από τον Περικλή Μαντά.
Από την Εισαγγελία Καλαμάτας διετάχθη σήμερα το πρωί,  η ενεργοποίηση της αυτόφωρης διαδικασίας κατά την οποία πριν από λίγη ώρα ,σύμφωνα με πληροφορίες, συνελήφθη ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Ρουμελιώτης στην Τρίπολη, ενώ αναζητείται ο κ. Παπαφωτίου. Ο κ. Ρουμελιώτης αφέθηκε ελεύθερος με προφορική εντολή της εισαγγελέως.

Όπως είναι φυσικό, η υπόθεση αυτή αναμένεται να έχει άμεσες εξελίξεις και έρχεται να ρίξει «λάδι» στη φωτιά στο ήδη τεταμένο προεκλογικό σκηνικό στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Πηγή: .tharrosnews.gr

 


Υπάρχει 1 Σχόλιο

ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΗΘΕΛΕ Ο ΠΕΤΡΟΣ ΤΑΤΟΥΛΗΣ . ΝΑ ΠΩ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΤΟΝ ΥΠΕΡΤΙΜΗΣΑΤΕ - ΥΠΕΡΤΙΜΟΛΟΓΗΣΑΤΕ ( 3.500 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ ) ΚΥΡΙΕ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΑ . ΕΚ ΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ ΚΡΙΝΩ . ΟΥΔΕΙΣ ΠΙΟ ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ .

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.