Μήνυση και αγωγή κατά του Πολάκη καταθέτει ο Γεωργιάδης

Μήνυση και αγωγή κατά του Πολάκη καταθέτει ο Γεωργιάδης

Ιούνιος 21, 2017 - 18:23
0 σχόλια

Μήνυση και αγωγή εναντίον του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη, προτίθεται να καταθέσει ο Άδωνις Γεωργιάδης, με αιχμή τη δικογραφία για τις προσλήψεις στο ΚΕΕΛΠΝΟ, που διαβιβάστηκε στη Βουλή και αφορά στον αντιπρόεδρο της ΝΔ.

Ο κ. Γεωργιάδης είπε ότι, εκτός από την κατάθεση του κ. Πολάκη εναντίον του, στη δικογραφία όλα τα υπηρεσιακά έγγραφα που περιέχονται για τις 23 προσλήψεις στο ΚΕΕΛΠΝΟ τον δικαιώνουν, καθώς δεν εμφανίζουν καμία εμπλοκή του.

Αν έχετε καμία αμφιβολία να κάνετε προανακριτική. Θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι

τόνισε προς τον παριστάμενο υπουργό Δικαιοσύνης, Σταύρο Κοντονή, στον οποίο καταλόγισε ότι «για τον φάκελο που ήρθε για τον κ. Πολάκη και αφορά υπόθεση για την οποία έχουν ασκηθεί διώξεις για κακουργήματα» δεν έχει επιδείξει τον ίδιο ζήλο.

Ο κ. Κοντονής αντέδρασε έντονα, λέγοντας πως δεν υπάρχει υπόθεση στο γραφείο του που την έχει ελέγξει και εντός μιας ημέρας να μην έχει αποσταλεί στην Βουλή: «Από τη θέση μου, ως υπουργός, υποχρεούμαι να παραπέμψω αμελητί τις υποθέσεις που έρχονται στο γραφείο μου», τόνισε ο κ. Κοντονής.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.