Μήνυση Αλειφέρη σε Τατούλη και σε όλους τους αντιπεριφερειάρχες

Μήνυση Αλειφέρη σε Τατούλη και σε όλους τους αντιπεριφερειάρχες

Δεκέμβριος 15, 2018 - 19:44
2 σχόλια

Μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση κατέθεσε η κυρία Ελένη Αλειφέρη εναντίον δέκα αντιπεριφερειαρχών και στην Εκτελεστική Επιτροπή που αυτοί απαρτίζουν, εξαιτίας ενός δελτίου Τύπου που είχε καταθέσει η Εκτελεστική Επιτροπή της Περιφέρειας Πελοποννήσου, όταν ήρθε στο φως η υπόθεση των υποκλοπών στο γραφείο της αντιπεριφερειάρχη στην Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας την περασμένη άνοιξη, που ταλάνισε πολύ την Περφιερειακή Ενότητα Μεσσηνίας.

Σημειωτέον ότι το θέμα παραμένει ανοικτό, καθώς η υπόθεση διερευνάται. Η ίδια η κυρία Αλειφέρη δεν έχει δώσει ενημέρωση ως προς το πού βρίσκεται η υπόθεση, ενώ το ζήτημα είχε φορτιστεί έντονα με πολιτική χροιά.

Η κυρία Αλειφέρη κατέθεσε τη μήνυση επειδή η ίδια θεωρεί ότι συκοφαντήθηκε από το συγκεκριμένο δελτίο Τύπου, στο οποίο αναφερόταν ότι η κυρία Αλειφέρη είχε ενημερώσει τον κ. Περικλή Μαντά μόλις αντιλήφθηκε ότι υπήρχε «κοριός» στο γραφείο της, σύμφωνα με τη δική της καταγγελία, αλλά όχι τον περιφερειάρχη Πέτρο Τατούλη, ως όφειλε.

 

 


2 Σχόλια

Ποτέ την κατέθεσε, τώρα ; Προσδιορίστε τον χρόνο και μην αναφέρετε αοριστα πράγματα. Άλλο να έχει καταθέσει και άλλο κατέθεσε τώρα.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.