Μηνύματα ομοψυχίας από την επέτειο της Β Εθνοσυνέλευσης στο Άστρος (vid)

Μηνύματα ομοψυχίας από την επέτειο της Β Εθνοσυνέλευσης στο Άστρος (vid)

Απρίλιος 13, 2018 - 19:52
1 σχόλια

Οι πολιτικοί οι οποίοι τίμησαν με την παρουσία τους τις εκδηλώσεις της 195ης επετείου της Β' Εθνοσυνέλευσης του Άστρους έδωσαν το μήνυμα της ημέρας, αλλά και δεν παρέλειψαν να αναφερθούν στα ζητήματα της επικαιρότητας που απασχολούν τους Έλληνες πολίτες.

Ο Παναγιώτης Μαντάς δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας μίλησε για την Εθνική επέτειο και για την τιμή που νιώθει ο ίδιος που είναι από την Κυνουρία. Μίλησε για τη θεμελίωση του Συντάγματος της Ελλάδας, η οποία ξεκίνησε από το Άστρος. Επίσης, ευχαρίστησε όλους όσοι αποδέχθηκαν την πρόσκλησή του και παρευρέθηκαν στον λαμπρό αυτόν εορτασμό, αναφέροντας ότι αυτό που απομένει είναι ότι για πρώτη φορά ακούστηκαν αλήθειες, κάτι πολύ σημαντικό το οποίο όμως συγκλόνισε.

Για να λειτουργήσει κάθε κράτος δικαίου να εφαρμόζονται οι θεσμοί

Ο βουλευτής Αρκαδίας κ. Παπαηλιού υπενθύμισε το μήνυμα ενότητας της Β' Εθνοσυνέλευσης, αλλά μίλησε και για τον αιματηρό εμφύλιο πόλεμο.

Τα διδάγματα είναι πολύ σημαντικά ιδιαίτερα σήμερα που η Ελλάδα αντιμετωπίζει προκλήσεις από την ανατολική γείτονα. Η Ελλάδα χρειάζεται πολιτικές με τολμηρή αποφασιστικότητα και σύνεση

Ο Κωνσταντίνος Βλάσης μίλησε για τη σημασία ημέρας, αλλά και για την Εθνοσυνέλευση και για το Ελληνικό Σύνταγμα κάνοντας λόγο για το σημερινό πολιτικό σκηνικό.

Το σύνταγμα αποτελεί τη βάση της δημοκρατίας και θα πρέπει να το αντιμετωπίζουμε με σεβασμό

Ο αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Βαγγέλης Γιαννακούρας μίλησε για τη μεγάλη συμμέτοχη των Αρκάδων στο πολιτικό γίγνεσθαι της χώρας, αναφέροντας ότι οι Αρκάδες είναι υπερήφανοι για τους προγόνους τους.

Αισιοδοξία και ομοψυχία ευχήθηκε κλείνοντας ο κ. Γιαννακούρας.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τι δήλωσαν μεταξύ άλλων ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης Γιώργος Ρουμελιώτης, ο Περιφερειακός σύμβουλος Γιώργος Μπακούρης, η πολιτευτής Αρκαδίας Έυη Τατούλη,  η Άννα-Βασιλική Καραπαναγιώτου, Προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Αρκαδίας και η κυρία Δαλιάνη, εκπροσωπώντας της Παναρκαδική Ομοσπονδία Ελλάδας.

Τέλος, να αναφέρουμε ότι σήμερα και αύριο το Αρχαιολογικό Μουσείο στο Άστρος θα είναι ανοιχτό για το κοινό.

Video: 

ArcadiaPortal.gr Δηλώσεις στην 195η Β Εθνοσυνέλευση στο Άστρος


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Διαβάστε πρώτα τα ιστορικά γεγονότα βρε ! Και μετά βγείτε στα κανάλια να πείτε τα δικά σας. Μη γίνεστε νούμερα με την ασχετοσύνη σας. Οι Έλληνες στο Άστρος δεν πηγαν ενωμένοι. Διχασμένοι πήγαν και με κουμανταδόρους τους προδότες της Υψηλής Πύλης. Άϊντε πια. Μιλάνε όλοι, μιλάει και ο κυνηγός και η Εύη και λένε άρα τα ρήματα

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.