Μηνύματα ενότητας και πατριωτισμού από την Τρίπολη (vid)

Μηνύματα ενότητας και πατριωτισμού από την Τρίπολη (vid)

Σεπτέμβριος 25, 2016 - 15:04
4 σχόλια

Μετά το πέρας της παρέλασης ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης, ο βουλευτής Μεσσηνίας της Χρυσής Αυγής Δημήτρης Κουκούτσης ο Αρκάς βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Παναγιώταρος και η πολιτευτής της ΝΔ Εύη Τατούλη προχώρησαν σε δηλώσεις δίνοντας το μήνυμα της ημέρας.

Ο Περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης μίλησε για  την Άλωση της Τριπολιτιας η οποία ήταν αποτέλεσμα μιας στρατηγικής την οποία εμπνεύστηκε ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης η οποία έμελε να είναι η οριστική λύση του προβλήματος της χώρας.

Ο περιφερειάρχης για το 2021 δεσμεύτηκε να αναλάβει την ευθύνη στον εορτασμό των 200 χρόνων από την Άλωση της Τριπολιτσάς ώστε να είναι η επέτειος της μνήμης αλλά και της αξιολόγησης αυτής της προσπάθειας όλων των μαχών που δόθηκαν και κερδήθηκαν στην Πελοπόννησο. 

Το 2021 θα είναι μία λαμπρή περίοδος που θα ξαναθυμηθούμε αυτά τα λαμπρά γεγονότα και θα κάνουμε τον απολογισμό μας, παίρνοντας όλες εκείνες τις αποφάσεις που χρειάζονται για τον τόπο.
Χρειάζεται ο πατριωτισμός, χρειάζεται όμως η σκέψη και η γνώση.

Στη συνέχεια, έστειλε και το πολιτικό του μήνυμα: «Όλοι όσοι νομίζουν ότι μπορούν να υποδυθούν τον ρόλο του Μεσσία, είναι κατεξοχήν οι τυράννου αυτοί του τόπου».

Οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής μίλησαν για τν μεγάλη αυτή μέρα της Άλωσης της Τριπολιτσάς δίνοντας το μήνυμα διαχρονικότητας των εθνικών αυτών επετείων.

Τέλος, η κυρία Εύη Τατούλη μίλησε για τον αρκαδικό λαό ο οποίος δίνει μηνύματα ενότητας. Το μήνυμα της ημέρας ακούστηκε σε όλη του τη δυναμική στον Πανηγυρικό όταν ειπώθηκε ότι αυτή η χώρα ανάσανε όταν όλη η Πελοπόννησος ήταν ενωμένη.
 

Video: 

ArcadiaPortal.gr Μηνύματα ενότητας και πατριωτισμού από την Τρίπολη


4 Σχόλια

<<Ο περιφερειάρχης για το 2021 δεσμεύτηκε να αναλάβει την ευθύνη στον εορτασμό των 200 χρόνων από την Άλωση της Τριπολιτσάς.......>>. Γιατί, θα είσαι μέχρι τότε?

@21:33 Γιατί, υπάρχει κάποιος νόμος που το απαγορεύει; Αυτά τα λέει μόνο η τρελή blogger του χωριού...

Μηνύματα ενότητας και πατριωτισμού από αυτούς; Οι λέξεις έχασαν το νόημά τους.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.