Μηνύματα ενότητας από το Κίνημα Αλλαγής στην Τρίπολη (pics,vid)

Μηνύματα ενότητας από το Κίνημα Αλλαγής στην Τρίπολη (pics,vid)

Μάρτιος 06, 2018 - 11:32
32 σχόλια

Το Κίνημα Αλλαγής πραγματοποίησε πολιτική εκδήλωση - συζήτηση στην Τρίπολη στο πλαίσιο του προσυνεδριακού διαλόγου που θα διεξαχθεί στις 16-17-18 Μαρτίου 2018.

Την Δευτέρα 5 Μαρτίου στο Τουριστικό  Περίπτερο της Πλατείας  Άρεως συναντήθηκαν τα μέλη και οι υποστηρικτές του Κινήματος και μίλησαν για τα  τρέχοντα πολιτικά ζητήματα. Επίσης  διατυπώθηκαν  προτάσεις και απόψεις για τον νέο πολιτικό φορέα και για τον συντονισμό των δράσεων.

Ομιλία πραγματοποίησε ο κ. Θεόδωρος Μαργαρίτης από την ΔΗΜΑΡ, ο κ. Παπαδημητρίου από το Κίνημα και ο κ. Γερονικολός, υπεύθυνος για το συντονισμό της προσυνεδριακής διαδικασίας. Τον συντονισμό είχε αναλάβει ο γραμματέας της Νομαρχιακής επιτροπής  για τη Δημοκρατική Συμπαράταξη κ. Άρχοντας. Να αναφέρουμε ότι μεταξύ άλλων παρευρέθηκε και ο βουλευτής Αρκαδίας, κ. Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος.

Στην εκδήλωση επρόκειτο να παρευρεθεί και ο Βουλευτής, Θεόδωρος Παπαθεοδώρου, ο οποίος όμως δεν μπόρεσε να παραστεί λόγω των υποχρεώσεών του, στην ειδική προανακριτική επιτροπή της Βουλής για το θέμα της Νovartis.

Τα μηνύματα που απέστειλε η κεντροαριστερά είχαν να κάνουν με το σχέδιο ανασυγκρότησης της χώρας

«Θέλουμε την κεντροαριστερά, βασική πρωταγωνίστρια στα πολιτικά πράγματα της χώρας. Επιδιώκουμε ένα εθνικό σχέδιο ανασυγκρότησης της πατρίδας,  τόνισε στην ομιλία του ο κ. Μαργαρίτης. Συνεχίζοντας σημείωσε «οφείλουμε να επαναφέρουμε την ουσιαστική πολιτική συζήτηση στο επίκεντρο και να βρεθούμε απέναντι από τον λαϊκισμό»

Video: 

ArcadiaPortal.gr Μηνύματα ενότητας από το Κίνημα Αλλαγής στην Τρίπολη


32 Σχόλια

Για να ανασυγκροτηθεί η πατρίδα θέλει ορθολογισμό και λογική , δε χρειάζεται ιδεολογίες , τα ιδεολογικά υπόβαθρα και οι ιδεολογίες του βολέματος μας έφτασαν εδώ που φτάσαμε !

Βλέποντας αυτές τις αξέχαστες φατσούλες γυρίσαμε πολλά χρόνια πίσω και θυμηθήκαμε το ΠΑΣΙΚΙΣΤΑΝ με τις ρεμούλες του το τομπρισμό αυριανισμό πάμπερς τα δωράκια το καλαμπόκι τις κλαδικές τις πράσινες ταυτότητες τους εκβιασμούς τις μεταθέσεις των αστυνομικών την αναξιοκρατία τους ημέτερους κουτσονόμους χρωματιστα ψηφοδέλτια κλπ κλπ.ΕΥΓΕ τους.

Μερικές απο αυτές τις φατσούλες δυστυχώς βρησκοντε και σημερα σε θέσεις κλειδιά στον δημόσιο τομέα στην πόλη μας.

Βρε σεις, αβάντα στον Τσίπρα κάνετε;;; Με το που βλέπουμε τις φάτσες σας, δέκα πόντους παίρνει πάνω του!!!!!!

Ντροπή

3 και ο κούκος ,οι υπόλοιποι λύνουν και δένουν μεσα απο τον ΣΥΡΙΖΑ του ρουβικωνα και της 17ν !

Ήρθε με το ΠΑΣΟΚ ο Ανδρέας και έφερε στον κόσμο να φάει κρέας.... και ένα άλλο σύνθημα που έλεγαν @ 21.55

ΠΑΣΟ ΣΕ ΜΟΥΤΡΟ!!!! ΝΑΣΟΥ ΚΑΙ Ο ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΣ...

ΤΑ 200000000€ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΑ 220000000€ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΣΑΝ ΔΑΝΕΙΑ Η ΝΔ ΘΑ ΤΑ ΔΩΣΕΤΕ ΠΙΣΩ Ή ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ 100000000€ ΤΟΥ ΤΣΟΥΚΑΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ simens ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΡΘΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ.....ΞΑΝΑΣΩΣΕΤΕ;;; ΟΥΣΤ ***!

@Οργισμένος Αρκάς - Όπως φέσωσαν τις τράπεζες αυτοί που έπαιρναν καταναλωτικά, στεγαστικά, επιχειρηματικά, επισκευαστικά κτλ, το ίδιο έκαναν και τα κόμματα. Και ο Σύριζα αν είχε τα ίδια ποσοστά τα ίδια λεφτά θα χρώσταγε. Αναλογικά με τα ποσοστά του και ο Σύριζα είχε ρίξει φέσια στις τράπεζες. Έλεος με τον λαϊκισμό σε αυτή την χώρα.

@Παύλος- " Αναλογικά με τα ποσοστά του και ο Σύριζα είχε ρίξει φέσια στις τράπεζες"!!!!!! Τι λες κυρ Παύλο, νομίζεις ότι όλοι το ίδιο είμαστε;;;;;;Πολύ θα το ήθελες...Αμ δε γίνεται. Έλεος με τους εκδοροσφαγείς σε αυτή τη χώρα.

Απλα ο ΣΥΡΙΖΑ δεν χρωστάει πουθενα ούτε εχει φεσώσει τράπεζες !Εχουν χρηματοδότες εντός Ευρώπης και εκτος Ευρώπης ,για να τελειώσουν με το έργο που τους ανέθεσαν τα αφεντικά τους !Οσο Κοιματε ο λαός και κάποιοι της δικαιοσύνης και του κλήρου και δεν αντιδρούν για το έγκλημα που γινεται ,τόσο θα βρεθούμε προ εκπλήξεως !Οι εθνομηδενιστές ήρθαν με σχέδιο και διατεταγμένη υπηρεσία

Ρε σεις λαμόγια σας δείχνει η δικαιοσύνη το Άκη, τον Γιάννο,τον Βαγγέλη,τον Τσουκάτο και σεις και σας φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ; Έχετε κάποιο στοιχείο γρήγορα στον εισαγγελέα όπως έλεγε ο Σημιτακος. Τα λεφτά του χρηματιστηρίου των Ολυμπιακών αγώνων,του c4i της simens,της novartis μαζί τα φάγαμε με τον μπουχεσα τον Πάγκαλο; Ε; Ε; Ε;

Ρε ΑΡΚΑΔΙΑΝΕ γαυτο βγάλαμε τον ΣΥΡΙΖΑ για να φτιάξει τα πραγματα !Δεν ειναι απάντηση τι έκαναν οι αλλοι ;Γαυτο βγάλαμε εσενα για να δώσεις λύσεις !οταν πας στον γιατρό και σου πει και ο προηγούμενος γιατρός τι σου εκανε ;Θα ξαναπάς ;Κουνά λιγο το κεφάλι σου γιατι δεν γινεται η Π.......@ να εχει ίδια νοοτροπία με τον νταβατζή !

εχουμε στοιχεία για το deal του καμένου με τις βόμβες στην Αραβια !Στοιχεια εχουμε για τα λεφτα των ΜΚΟ που άνοιξαν τα σύνορα οι άπλυτοι και εχουμε εισβολή !Οσο για τον ΣΥΡΙΖΑ ολο το ΠΑΣΟΚ δέχθηκε μεσα του και εγινε κυβέρνηση !Τι βγήκες να μας πεις ρε δυστυχή ;;;;;

Και στον εμφύλιο στο γραμμο και το Βίτσι σκοτώθηκαν τα φτωχόπαιδα ,για να έρθουν μετα οι πρώην εχθροί να κυβερνήσουν και να παίρνουν και συντάξη !Αλοιμονο στα ορφανά και στις μανάδες που έχασαν τα παιδιά τους !

Το κτήριο της Κουμουνδούρου δεν πληρώνει ΕΝΦΙΑ γιατί ήταν του μπαρμπα Φώτη και κληροδιτήθηκε ατον συριζα. Αυτό δεν είναι φέσι;

Ρε σεις μονο ο Λαφαζανης και η Ζωη εφυγαν απο τις καρεκλες των υπουργειων διοτι ηθελαν ναναι συνεπεις στις υποσχεσεις τους στον λαο. Τουλαχιστον ειναι οι μονοι με αξιοπρεπεια και συνεπεια. Ολοι οι αλλοι βολεμενοι στην καρεκλα τους

Κτίριο Σύριζα στην Κουμουνδούρου. Δάνειο 400.000.000 δραχμές από την Λαϊκή Τράπεζα. Τους έκανε κούρεμα η Λαϊκή Τράπεζα περίπου 60% και πλήρωσαν τελικά 175.000.000 δραχμές. Να φέσι ο Σύριζα. Ο Σύριζα της ανυποληψίας. Με ελάχιστα ποσοστά, 3-4%. Έριξε το κούρεμα στην τράπεζα και πέρασε το φέσι στα χρέη της τράπεζας, τελικά στους πολίτες δηλαδή. Αν είχε τα δεκαπλάσια ποσοστά όπως η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ θα έριχνε 10πλάσια φέσια/κουρέματα.

@16.50 ΠΑΣΟΚ & ΝΔ επέστρεψαν ολόκληρο ή μέρος των δανείων τους ή το χρωστάνε ακόμα?

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.