Μήνυμα των ΑΝΕΛ από Τρίπολη για τις προκλήσεις της Τουρκίας (vid)

Μήνυμα των ΑΝΕΛ από Τρίπολη για τις προκλήσεις της Τουρκίας (vid)

Μάρτιος 20, 2017 - 14:31
1 σχόλια

«Θα υπάρξουν απαντήσεις σε όποιες  προκλήσεις δεχτεί η Ελλάδα»

Στην Τρίπολη βρέθηκε ο αντιπρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Παναγιώτης Σγουρίδης, την Δευτέρα 20 Μαρτίου στο πλαίσιο περιοδείας του για τα πέντε χρόνια από την ίδρυση του κινήματος συνοδευόμενος από το Γραμματέα Οργανωτικού κ. Κωνσταντίνο Κίγκα.

Ο κ. Σγουρίδης ήρθε για να προεδρεύσει στη συνεδρίαση της Συντονιστικής Επιτροπής Αρκαδίας του Κινήματος.

Το πρωί της Δευτέρας ο κ. Σγουρίδης παραχώρησε συνέντευξη Τύπου πλαισιωμένος από τον κ. Κίγκα και από τον Αλέξανδρο Ντίξον, συντονιστή στην Αρκαδία.

Όπως ανέφερε οι ΑΝΕΛ αποδιώκουν καθημερινά ό,τι είναι το αναγκαίο καλό, καθώς τα στελέχη του κόμματος και ο κ. Καμένος θέτουν τις κόκκινες γραμμές έτσι ώστε να επιτύχει μία έξοδος της Ελλάδας από την κρίση.

Για το κλείσιμο της αξιολόγησης ανέφερε ότι οι ΑΝΕΛ επιδιώκουν μία μέση λύση χωρίς να συμφωνούν στις παράλογες απαιτήσεις των θεσμών.

Στις 7 Απριλίου θα επιτύχουμε το modus vivendi  που θα γίνει η αξιολόγηση

Για το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών ανέφερε ότι αυτές δεν θα ωφελήσουν κανέναν, αφού  η αγορά και φυσικά η κοινωνία δεν ζητούν εκλογές καθώς πιστεύουν ότι δεν έχουν κάτι να προσφέρουν. Ωστόσο ανέφερε ότι από πλευράς Ελλάδας θα πρέπει να υπάρξει μία κοινή στάση.

Ο κ. Σγουρίδης μεταξύ άλλων μίλησε για θέματα που έχουν να κάνουν με την στάση της Ελλάδας στις προκλήσεις της Τουρκίας, και σε όσα συμβαίνουν με τα Σκόπια και με την Αλβανία.

Σε όποιες προκλήσεις δεχτεί η Ελλάδα από την Τουρκία θα υπάρξουν απαντήσεις, δεν θα δεχτούμε καμία παραβίαση

Video: 

ArcadiaPortal.gr Μήνυμα των ΑΝΕΛ από Τρίπολη για τις προκλήσεις της Τουρκίας


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.