Το μήνυμα της ημέρας για την 28η Οκτωβρίου στην Τρίπολη (vid)

Το μήνυμα της ημέρας για την 28η Οκτωβρίου στην Τρίπολη (vid)

Οκτώβριος 28, 2017 - 16:02
1 σχόλια

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα εορτάστηκε η εθνική επέτειος της 28ης Οκτωβρίου στην Τρίπολη. Μετά το πέρας της παρέλασης, ο  Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών Αθανάσιος Βούρδας , ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Παπαηλιού,  ο βουλευτής της ΝΔ Κώστας Βλάσης ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης, ο αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Βαγγέλης Γιαννακούρας,ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου Γιώργος Ρουμελιώτης, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Τρίπολη Αλλάζουμε τα δεδομένα» Νίκος Τσιαμούλος, ο Τομεάρχης Άμυνας της Νέας Δημοκρατίας Βασίλης Κικίλιας και η πολιτευτής με τη ΝΔ Εύη Τατούλη προχώρησαν σε δηλώσεις.

Ο κ. Βούρδας ευχήθηκε χρόνια πολλά σε όλους, αναφέροντας ότι σήμερα είναι μια σημαντική μέρα μνήμης και τιμής για τον αγώνα του Ελληνικού λαού ενάντια στον φασισμό και την ανάγκη του ελληνικού λαού για ελευθερία.

Ο βουλευτής Αρκαδίας του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Παπαηλιού μίλησε για το αντιστασιακό πνεύμα των Ελλήνων.

Ο ελληνικός λαός αγωνίζεται σε ένα παγκοσμιοποιημένο περιβάλλον εξαιρετικά δύσκολο από το οποίο θα βγει με κοινωνική συνοχή

Ο κ. Βλάσης βουλευτής Αρκαδίας με την ΝΔ μίλησε για το έπος του ΄40 αναφέροντας ότι σήμερα περισσότερο από ποτέ πρέπει να πούμε ένα δυναμικό όχι στο ψέμα και στον λαϊκισμό.

Ο Πέτρος Τατούλης περιφερειάρχης Πελοποννήσου μίλησε για συνειδησιακή αντίληψη του Πελοποννησιακού λαού και για την ύψιστη προσφορά που έπραξαν στην πατρίδα και η οποία χαρακτήρισε το έπος του ’40.

Ο τόπος χρειάζεται ξανά το λαό και αυτοί με φωτισμένες ηγεσίες μπορούν να αποτελούν την προσδοκία αυτού του τόπου

Ο αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Βαγγέλης Γιαννακούρας μίλησε για την ημέρα εθνικής υπερηφάνειας και για τους αγώνες που συμμετείχαν οι Αρκάδες και τιμήθηκαν μετά το έπος του 1940.

Ο  θεματικός αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου Γιώργος Ρουμελιώτης μίλησε για το  ιστορικό όχι του 1940 το οποίο πρέπει να γίνει παράδειγμα στους νέους.

Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Τρίπολη Αλλάζουμε τα δεδομένα» Νίκος Τσιαμούλος τόνισε ότι οι τρεις γενιές, οι πρόγονοι μας θυσίασαν  την ζωή τους για να ζούμε εμείς με αξιοπρέπεια, αναφέροντας ότι δεν είναι και κακό να λέμε όχι που και που.

Ο Τομεάρχης Άμυνας της Νέας Δημοκρατίας Βασίλης Κικίλιας έδωσε το μήνυμα της ημέρας κάνοντας ειδική μνεία για τα νέα παιδιά που παρέλασαν.

Τέλος η πολιτευτής με τη ΝΔ Εύη Τατούλη προχώρησε σε δηλώσεις. Ευχήθηκε χρόνια και πολλά και καλά δίνοντας το μήνυμα της ημέρας, για τους Έλληνες πολίτες οι οποίοι χωρίς δεκανίκια δε θα μπορέσουν να αντιμετωπίσουν με σθένος όλες τις δυσκολίες.

Οι Έλληνες δεν χρειαζόμαστε μεσσίες

Video: 

ArcadiaPortal.gr Το μήνυμα της ημέρας για την 28η Οκτωβρίου στην Τρίπολη


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Θα τρελαθούμε τελείως...Από πού κι ως πού κάνει δηλώσεις ο Τσιαμούλος; Είναι στη δημοτική αρχή του Παυλή και δεν το ξέρουμε; Ας ξεκαβαλήσει λίγο το καλάμι, γιατί θα φάει τέτοια φάπα στις εκλογές που δεν θα έχει προηγούμενο!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.